Спортивні велюрові костюми – актуальний тренд цього сезону!

59
0

Будь-яка жінка хоче виглядати стильно. Один із популярних трендів 2022 – велюрові моделі жіночих костюмів. Як їх обрати – читайте далі.

Що таке велюр?

Велюр – це кілька матеріалів, що мають м'яку ворсову оксамитову лицьову поверхню, м'яку та приємну на дотик. При його виробництві в залежності від технології використовують різні види сировини. Так, жіночий спортивний одяг з велюру шиють із велюрного трикотажу.

Незалежно від способу виготовлення ця тканина має такі властивості:

  • міцність;
  • зносостійкість;
  • м'якість;
  • високі пропускні здібності (добре зберігає тепло, при цьому дає шкірі “дихати”);
  • практичність;
  • антиалергенні якості.

Хочете собі щось у спортивному стилі з велюру? Костюм для жінок – те, що треба. Такий одяг має розкішний зовнішній вигляд. Тканина чудово підкреслює всі переваги фігури, переливається на світлі, її приємно торкатися.

Модні спортивні костюми жіночі велюрові ви знайдете на "Клубку". У продажу різні моделі, кольори, великий вибір розмірів – з такою обновкою легко створити стильні образи на кожен день.

Спортивні костюми з велюру – як вибрати якісні?

Вибір якісного велюрового костюма – справа відповідальна. Дотримуйтеся кількох правил:

  1. Визначтеся з метою покупки. Одяг з велюру не призначений безпосередньо для занять спортом – для цього є спеціальні костюми. Але для дому, прогулянок містом та виходу “у світ” такий одяг стане правильним вибором.
  2. Підберіть фасон під фігуру. Обтягуючі або прямі штани підійдуть для худеньких модниць, а для жінок з пишними формами – штани з високою посадкою та вільними штанинами. Малюнки, стрази та вишивки відволічуть від проблемних зон.
  3. Огляньте модель. Перевірте всі шви, блискавки та кнопки, якими декорований жіночий спортивний костюм. Велюр має бути без потертостей, катишків та вицвілих ділянок. Зверніть увагу також на якісні фотографії товару.

Як визначити розмір спортивного костюма?

Для цього зніміть стандартні мірки охоплення грудей, талії та стегон. Отримані результати порівняй з даними для кожної представленої моделі. Зверніть увагу, що розмірні сітки стильного спортивного одягу різних виробників можуть відрізнятися.

Після довгоочікуваної покупки для багатьох жінок залишається актуальним питання, а з чим носити спортивний костюм із велюру? Тут можливі різні варіанти:

  • яскрава модель з кроп-топом або базовими кросівками та сумками в контрастних тонах – стильний лук для прогулянок містом у теплу пору року;
  • костюм пастельних відтінків та світлі грубі черевики на платформі, в прохолодну пору просто додай об'ємний пуховик;
  • укорочений костюм та ботильйони на шнурівці – приголомшливий осінній образ;
  • модель з принтами та однотонний шовковий топ – елегантно та красиво.

Велюровий спортивний костюм відмінно поєднується з довгими шубами та оверсайзними пальтами, снікерсами на товстій підошві та лоферами в колір. Найпростіший та стильний напарник для кольорового костюма – базові водолазки, футболки, сорочки та інші кофти для жінок. Обирайте вже сьогодні!

За матеріалами: https://klubok.com/ua

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також