Справа Пашкуляка дійшла до Турчинова і Яценюка (ДОКУМЕНТ)

18
55

Зі зверненням не призначати на посаду голови Мукачівської РДА одіозного політика з вкрай сумнівною біографію надіслав телеграму керівництву держави голова Мукачівської райради Іван Михайло.

Копія документу є в розпорядженні Мукачево.net.

Нагадаємо, що напочатку цього тижня Валерій Лунченко заявив про намір призначити Пашкуляка на посаду голови РДА, оскільки до нього нема зауважень з боку громадськості, і це попри супротив районної ради та Народної ради Мукачівщини.

Скидається на те, що навколо персони Василя Пашкуляка сформувалися певні домовленості нової і старої влади, адже лобійований губернатором кандидат є довіреною особою регіонала Михайла Ланя та працював у команді ПР в райдержадміністрації за режиму Януковича.

Коментарі

ЗП
за правду

доброго дня

З
звернення

мукачево.нет будь ласка напишить список люстрацийного комитету!

А
Аліна

Я тут ні на чийому боці, тому що я живу в Ужгороді і мені далекі проблеми Мукачівського району, але рівень коментаторів на підтримку Пашкуляка просто вражає, я вибачайте просто не втрималась, бо це читати огидно. Ні культури, ні моральних якостей. І такі люди рвуться до влади.. Боже бережи Україну!

М
Михайлови

Позирай оби ти за се грум у батарейку на сирцю не трафив, за то шо у піст такоє робиш!

О
Обіженим

І говіння вас не бере обоссаники і сикоші чортові за порядного чоловіка хуйню писати! Прийдіть до нас у Коропиць та ми вам покажеме як нашого земляка обсирати!!! А за нас свою думку не висловлюйе, гута би вас поубивала гандонів йобаних!!!!

П
Петровичови

Іван Петрович, ви же маєте власну думку, відмінну від тої яку висловлюєте в ЗМІ. Навіщо портите свій авторитет і відносини з нормальними людьми? А може ви просто як офіцер у відставці звикли виконувати накази, забувши при цьому про таке поняття як ЧЕСТЬ???? , чи воно вам зовсім не знайоме?

КІ
Кляузникови іванови

Оби ти Іване рук покрутило, шо кляузи на людей пишеш!!!!

М
Михайлови

Чим же вас Іван Петрович так сильно обідив Пашкуляк, шо підписує те хоть яку єрєсь, лим би його обосрати. Позирайте, обисьте ся самі не обстали обосрані!!!!

ДМ
До Михайла

Іване Петровичу, ви сіли на цуравий віз, де запряжені Плеша, Маринець і Гасинець. Тот віз везе лем у єден кониць -втрату авторитету і поваги. Ви офіцер, то майте честь - копніть їх пуд хвіст і верніть собі повагу!

ДВ
До всіх

Політичні баталії рано чи пізно закінчаться, а життя з своїми буденними справами буде продовжуватися, так шо думайте як після всього цього ви будете дивитися в очі один одному!!!!!!

ДН
ДО НЕВДОВОЛЕНИХ

Всі звинувачення на адресу Василя Васильовича є не більше, як плід чиєїсь хворої уяви або просто як засіб задоволення чиєгось відчуття заздрості до цієї людини. В іншому випадку, чому би ВАМ не звернутись особисто до Пашкуляка з питаннями або претензіями які у ВАС є, а не обливати його брудом прячучися за вигаданими іменами, чи відчуття відповідальності за свої слова і відчуття страху(що більше ВАМ імпонує) не дозволяє ВАМ це зробити??? В іншому випадку краще мовчати, ніж показувати свою моральну бідність.

)
))))

Да, видно маринцюля втратила навики дивлячись на її теперішню посаду. Мабуть інвалідність даєся в знаки.

ДМ
До маринецьки

Я бачу в тебе гарний кар'єрний ріст: сосала Плеші, потом Токарю, тепер і до Балоги добралася? Таким шляхом у нас отримують посади?

О
Оля

Правиль, гнати їх всіх з району. Лиш порядних людей підставляють і оббріхують!!! Ганьба!!!

!
!!!!!!!

Лиш регіонали за поріг, як Маринецька з Бігунцем забігали. Мабуть забули як ще вчора бігали до тих самих регіоналів і активно з ними співпрацювали сподіваючись на посади. І Плеша мабуть забув як бігав до Кочетова, аби його не звільнили. ЛЮСТРАЦІЮ Мариницькі, Бігунцю, Пленші, Гасинцю і всій їх компанії!!!

Ч
читач

Геревич, не пиши херню. не гони на Пашкуляка бо він норм мужик,не такий як нєкоториє!!!!!

Г
Геревич

Я би йшов на голову РДА, хоть би кримінальні справи против мене в прокуратурі закрили, бо мушу Пашкуляка просити щоб мені рішав тепер.

I
Iванко

ииий а ко має моральноє право? Бiгуниць авать Марініцька?льоді што ви туй ка пишите.ко щий малібисте совість так писати,ушиткі кругом знають, а сі двоє придомалі субі што уни хочуть щи покомандовати мало? має їм боло?ДОМУЙТЕ ЛЬОДІ, БО ПАК ПУЗНО БУДЕ

Ч
читач

Пашкуляка на голову РДА,пусть поставит на место етих Типо начальничков, которые много из себя возомнили. Он не допустит етого хаоса, которые сейчас начала делать

Г
ганьба

ганьба вам люди.Через Бiгунця й Маринецьку, Михайло втрачае авторитет, й опускаеться то того ж рiвня, що й вони!!!Хоча мужик вiн нормальний, лиш слухаеться парочки

П
ПРАВДА!!!

Люди, ви шо подурыли чи шо???? Не гонiть. Михайло нормальний чувак, лиш то не вин писав,а Маринецька з Бигунцем! а його подписати лиш заставили, и вин мусив всьо то подписувати! Айно си двое не хочуть Пашкуляка при влади, бо вин им красти не позволить опять...Вспомнить килько они накрали.Шо вони роблять тепер?Маринецька сама митить на голову РДА. Чим ця влада шо вони ии хочуть зробити тепер липша???? Правильно Пашкуляк уже був при влади, и вин знае шо треба робити, вси за нього говоорять як за чесну и порядну людину.А ти два чудика просто бояться його и зато таку бучу роблять проти нього!!!!правильно нижче написали, шо вони симя, вони хочу ще соби мало наркасти, а пак будуть били и пушисти!!!!!!!!!!!!! ЛЮДИ ДУМАЙТЕ!!!

@
@

Спочатку треба провести люстрацію на голів " люстраційного комітету"

ДВ
Для всіх

Всі такі сміливі писати! Спробуйте висказати свою думку людині в очі, за яку так всі розпинаються, начебто зають його мало не з дитинства, якщо звісно вам буде що сказати і не забракне сміливості це зробити,тоді принаймні у вас є шанс почути відповіді на ваші так наболівші питання і однобокі звинувачення.

ІВ
Іван Васильович

У попереднього коментатора без імені стільки злості що ризикує вдавитись нею ! Шкода за таких придурків хлопці на Майдані страждали та гинули! Слава Україні!Героям Слава!

ДВ
до василька

такого лоха бізнесмена який говорить про "майдан" і його все влаштовує я ще не бачив.НАШО ТОБІ МАЙДАН ТИ ВИКРИВСЯ ПОВНОСТЮ ТИ Василько! 26.03.2014 22:17 Особисто мене ніхто не гнобить...маю свій бізнес. тихо працюю. таких треба гнати бо це СІМЯ ЗАКАРПАТСЬКА.СЛАВА МУКАЧІВСЬКОМУ РАЙОНУ!!!!!

В
Василько!

Особисто мене ніхто не гнобить...маю свій бізнес. тихо працюю. нікому не заважаю...якщо у вас є проблеми до нинішньої влади, виходьте обовязково. і організовуйте майдан, думаю обурені підприємці тільки вас підтримають.

ДП
до Папи

дай Бог щобись відповів за своїх дітей.Слава Мукачівському району!!!!!

П
Папа

А я сподіваюсь сина Пашкуляка із його бригадов уже мобілізували, бо то дуже цінні бойці, а вон Путін уже танки підвіз, готовиться й дальше Україну штормити. Артурчика даяким капітаном мощ зробити, він перестрілять всіх кацапів

ДВ
до василька

Я запршую Вас на майдан проти Сімї Закарпатської.Ви зі мною чи проти? Вони гноблять нас з часів СДПУ(О). Скільки можна це терпіти?

В
Василько!

міняється одна сімя на іншу....від перестановки доданків сума не змінюється....я маю власну думку і власний вибір....якщо правда в мене його не вкрадуть!!!!

ДВ
до василька

Ви помиляєтесь я не був у Маріїнці, а Мошака рахую Сімейним шутом хамелеоном. А Ви, Васильку, запамятайте: потрібно робити майдан в Мукачеві проти Сімї яка гнобить нас з часів СДПУ(О) СЛАВА МУКАЧІВСЬКОМУ РАЙОНУ!!!

ЧС
Чинадіївський селянин

Іване, ти би замість того оби вірші писати ліпше би порядок у селі навів. Кладбище перед Великодньом поприбирай, ай мусор із ярків учисти!

ІМ
Іван Мошак

Його ціную, поважаю За те, що честь і гідність має. Розумний, мужній, вольовий, Занадто скромний і простий. Посади різні обіймав, З натхненням,плідно працював, Здолав багато перепон У боротьбі за наш район. Ідуть до нього звідусюди З надією на поміч люди, Допомагає всім за так, Такий земляк наш - Пашкуляк! Тому за нього я горою. Брехня написана не мною. Засуджую брудних писак! З повагою, Іван Мошак.

В
Василько!

Я взагалі не плануав бути на майдані, був в робочій поїздці у справах. чисто випадково і із цікавості потрапив туди з друзями....чесно вам скажу...я був шоковий тою енергетикою, яка там була...люди доброзичливію співали, танцювали. пригощали ласощами (львівська палатка)....я був здивований...і в той же час дуже гордий за свою націю, за свій народ...я пишаюся сам собою і своїми земляками, і можу із впевненістю вам сказати що то все шо там відбувалося було не за матеріальні блага...до Вас важко це донести, бо в Маріїнці, там де були Ви з Мошаком зовсім інші цінності...Мене нізащо не переконати, бо ті всі події пройшли крізь мене....я маю власну думку, і зроблю власний вибір на вибоах Президента! Це буде європейський поступок, чого бажаю і Вам! Щасти Вам!

ДВ
до василька

На майдані стояли за зміну влади. Проти Сімї,проти кланів та підкупу. На Закарпатті Сімя контролює все Я проти а Ви були на Майдані, я думаю, за їхні кошти.Слава МУКАЧІВСЬКОМУ РАЙОНУ!!!!

М
Мошак

Да, ми боли з Людков на антимайдані. Василь Васильович Пашкуляк нас попросив і ми з мойов голубков полетіли у Києв. І Кольчинський голова тоже бов із своєю завідувачков садика, но Мішко Геревич то само собов. Ми всі стояли там за нашого фюрера Януковича. Но та шо кіть тепер Пашкуляк буде головов РДА, просто Мішко Ланьо шіковно там всьо з Турчіновим порішав. Звер пару тисячок баксів оби Юля мала за шо парадитися.

В
Василько

Люди ніколи не обєднаються, якщо будуть мати такий настрій як Ви, один тільки негатив.....Я був на майдані в лютому місяці і бачив запальні , добрі очі тих людей...які прагнуть змін, та добрих і порядних людей. А ви пане чи були на майдані? Бо судячи по ваших коментарях, то Ви приймали участь в Маріїнці, на підтримку Зека.....На майдані люди добріші....

З
Земляк

Це той Пашкуляк що забрав за три копійки озеро в с.В.Коропець і всю землю до с.Березинки розпродав ?

ДВ
до василька

Петрович нико він хамелеон двулічник трус який іде на поводку як "..." у таких халуів як бігунець та машлик вони го доведуть до гроба бо мавуть на нього такий компромат що му і затьок непоможе ЛЮДИНА "0" ПУСТЯК він після того що мудали пудписати телеграму втратив А ВИ ПОБАЧЕТЕ посаду голови ради люди обєднуйтеся проти СІМЇ яка гнобить нас з часів СДПУ(О) СІМЮ ГЕТЬ!!!!БАНДУ Б ГЕТЬ!!!СЛАВА МУКАЧІВСЬКОМУ РАЙОНУ!!!

В
Василько

Іван Петрович досвіччена порядна людина, яка не має жодного негативного коментаря, а тільки за плечима великий досвід роботи! Ну чого не дуже можна сказати про Пашкуляка. читаючи всі коментарі, і до попередніх статей. Особисто я не знайомий з цією людиною, але судячи по коментарях думаю не такий він вже і порядний і безгрішний!

М
Мошак

Лишіться Пашкуляка. Я вже в Чинадієві напрацювався, землі нема, Людкина улиця заасвальтована. Мені там робити більше нічого. Кладіть мене головов Мукачівської РДА, я там накеруву, а Людка буде в мене замом. Она так парадно співать. Будеме ходити по району двоє гастролити

ДЗ
До зоро

Рожденный ползать- летать не будет!

З
зоро

Михайло досвідчений, а для чого му взяточник Бігунець та прос....а Маринецька на роботі...

ДК
дон карлеон

Кладіть Пашкуляка! Він замість донецьких буде надзіратєльом по Мукачівському району. А ми тітушки районовські будемо у нього помічниками. Ой тоди бережіться кури

ЛЗ
Люди з села

інтересно, хто дякує Михайлу? Маринецька чи їй подібні шавки???

М
Михайло

Безсовісний ВИ, шановний! Для чого втрачати обличчя перед людьми і собою, в першу чергу. Пашкуляк - достойна людина. Тримайтеся! Ми вас підтримуємо!!!!

ДП
До ПАЩКУЛЯКИ

Хто зрадив один раз , зрадить ще не раз. А ти ПАЩКУЛЯКО зрадив друга, який зробив із тебе щось,бо людиною тебе не назвеш.Пора покаятися...

Г
галя

До чого доходить людська совість. Як можна людину змішати з болотом лише за те,щоб утримати район у своїх руках.Таких людей як Василь Васильович дуже мало. Порядну людину обговорити може кожний який не усвідомлює свої поступки.Мошак До чого ви дійшли?Хіба ви люди? Не хочеться спускатись до вашого рівня. Василь Вас. дуже порядна дюдина.Комусь не угодний,зрозуміло чому. Адже не хочеться район віддавти. А ви Іван подумайте добре,що чекає вас. Як таку людину ще у Чинадієві терплять? А ви Василь Васильович тримайтесь ми вас підтримуємо і знаємо ,що ви порядна людина

І
ілько

Люди схаменіться бо всі ми знемо щоцього нехоче СІМЯ яка наплодила таких як мащлик бігунець маринець тулюк та ім подобні вонт бояться за своі старі діла ізнають що кінець але навіть якщо іне призначать то люди будуть обеднуватись біля ПАЩКУЛЯКА і виженуть цю шайку з ради ХАЙ ЖИВЕ МУКАЧІВСЬКИЙ РАЙОН БЕЗ сімі яка нас гнобить зчасів СДПУО

І
Іван

Пашкуляк іди дальше радником у Партію Регіонів! Як тобі іще не ганьба лізти у владу!

ГМ
Громада Мукачева

Іван Петрович Ви най кращий! Дякуємо Вам!

НБ
не байдужий

всі надіялися,що лунченко є порядною людиною. виходить,що поміняли шило на мило. у такому разі ледида міг залишатися керувати областю і надалі,бо ніяких суттєвих змін поки-що на закарпатті не відбулося,окрім чварів та невдоволення населення,чого не було раніше. допризначалися. ганьба керівництву держави із призначенням таких очільників регіонів. відносно голови мукачівської райради михайло івана петровича,то це дійсно патріот держави. він нічого і нікого не боїться,бо не заплямований ні в чому. молодець.підтримуємо його ставлення до призначення керівних кадрів. слава україні!

СК
Сергій К

Злодії та засранці, звичайно всі наші "державні мужі" районного масштабу, але Пашкуляк ще й серед них...най-най. Ще той паскудник.

Р
район

Михайло так !!!

С
Совість,правда,честь

Михайло- лідер, показав державницьку позицію. Справжній чоловічий поступок.От хто має очолити Мукачівський район на даному етапі.Його підтримує абсолютна більшість депутатів району, він є моральним авторитетом району.Іван Петрович, жителі району ВАС підтримують.

Читайте також