Справа сіті-лайтів на Волошина дійшла до суду (ФОТО)

10
0

Дев’ять рекламних щитів, які мали би бути демонтованими ще на початку жовтня, далі «прикрашають» собою історичну частину Ужгорода. Однак тепер вони самовільно встановлені, без жодного на це дозволу.

Виконком ще в вересні прийняв рішення про відмову у продовженні дозволу на розміщення 42-х рекламоносіїв в історичному центрі міста, в тому числі і всіх сіті-лайтів на вулиці Волошина. Однак, за інформацією з міськвиконкому, рекламодавець одразу ж подав до суду, а останній виніс ухвалу – призупинити дію рішення виконкому та заборонити демонтаж рекламних щитів до завершення судової справи.

«Наразі вийшла досить неоднозначна ситуація, - коментує керуючий справами виконкому Олександр Волосянський. – Рекламодавець з моменту завершення договору в бюджет міста не сплачує жодної копійки за розміщення реклами, однак і демонтувати рекламоносії ми не можемо через заборону суду. Ми в будь-якому випадку будемо відстоювати своє рішення в суді, розглянемо можливість введення штрафів. Однак тепер це можна розглядати як самовільне встановлення, оскільки на це жодного дозволу немає».

Зауважимо, що більшість сіті-лайтів заповнено політичною рекламою.

Юлія Барабан, спеціально для Мукачево.Net

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також