Справа "Тарі": Суд продовжив запобіжні заходи хустським наркоділкам

8
8

Організатор банди наркоділків надалі утримуватиметься від вартою із заставою близько 2 млн грн., інші члени угрупування також залишаються під вартою із альтернативами близько 1 млн грн застави кожному.

У прокуратурі Закарпаття розповідають, що незважаючи на спроби перенесення судових засідань, слідчим суддею Ужгородського міськрайонного суду таки вдалось продовжити строки запобіжних заходів учасникам організованої групи, які підозрюються у збуті метамфетаміну на території Хуста і Хустського району.

Так за рішенням суду, підозрюваний у організації групи наркоділків й надалі утримуватиметься від вартою із можливістю внесення застави близько 2 млн грн. Іншим фігурантам злочину продовжено запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою із альтернативами застав близько 1 млн грн кожному.

Наразі триває подальше досудове розслідування у рамках кримінального провадження за ч.3 ст.307 КК України (незаконне придбання, зберігання, перевезення з метою збуту та збут наркотичних засобів, психотропних речовин, вчинені повторно у складі організованої групи).

Нагадаємо, в серпні затримали злочинне угрупування наркоторговців та їх керівника "Тарі" "Тарі".

Коментарі

К
Кто-то

Как можно выпускать наркоторговца под заставу ? Он смерть продает, а значит, чисто в теории, убийца должен дать 2млн чтобы иметь возможность дальше продолжать "убивать", только теперь с повышенными аппетитами "убивать" (отбить же 2 млн надо). Клоунада...

У
Україна

Не заставу, а розстріл з конфіскацією майна всієї родини . Тоді родина сама зробить йому і заставу і мізки вправить.....ще до того. Як в Китаї, Таїланді і інших країнах світу

ПБ
Прокурор бувалий

БЕЛОВАР продажний

И
Ичи

...

И
Ичи

КОГО вы ССЫТЕ ????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

И
Ичи

ЛОВИТЕ "хищника на живца"-ХЕРОИ ... --- За ДЕТЕЙ ПОДУМАЙТЕ - !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

И
Ичи

Какая "ЗАСТАВА" ??? - мудачье епаное...

Н
Невже

Закон понад усе

Читайте також