Справа зґвалтування школярки на Закарпатті: сторона захисту затягує розгляд

49
0

22 грудня, відбулось чергове засідання у справі про зґвалтування неповнолітньої дівчини на Закарпатті.

Як повідомило видання "Еспресо.Захід" з посиланням на "ЮрФем", чиї адвокати займаються цією справою у суді, двоє із чотирьох представників обвинувачених в усній формі заявили клопотання про те, що у них закінчились повноваження, відповідно попросили вийти зі справи та видалити їх із засідання.

Після цього двоє інших представниць обвинувачених попросили перерву, аби порадитись з законними представниками обвинувачених. Після 10 хвилин такої перерви законна представниця одного з обвинувачених оголосила, що вони шукатимуть ще одного адвоката і попросили відкласти судове засідання.

Суд призначив наступне засідання на 8 січня 2024 року.

"Не було вжито жодних заходів, щоб пошукати іншого адвоката, укласти чи переукласти договір, будь-що. Вони знали вірогідно, що в них закінчуються повноваження, і прийшли на засідання. Це стратегія для затягування розгляду справи. У мене просто немає слів. Потерпіла надалі змушена переживати весь травматичний досвід цього судового процесу, в якому вона постійно перебуває ментально," – зазначає адвокатка "ЮрФем: підтримки" Марта Змисла.

Марта та інші адвокати зараз вирішують, яких заходів впливу на таку поведінку вжити.

Раніше Mukachevo.net писало про те, що жахливий злочин підлітки скоїли ще влітку 2021 року. Тоді двоє 15 річних та один 14-річний підлітки затягли 14-річну дівчинку до підвалу та зґвалтували, зняли все на телефон, а потім показували у школі.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також