Справу Балаж у суді ведуть троє прокурорів, але один захворів, а інший у відпустці

12
15

А третій прокурор на останньому засіданні вніс пропозицію перенести суд задля додаткового ознайомлення з матеріалами справи.

- На початку судового засідання, прокурор з групи процесуальних прокурорів, незважаючи на той факт, що він замінив у процесі двох обвинувачів (один з яких наразі знаходиться на лікарняному, а інший у відпустці), наголошував на готовності до розгляду вказаної справи та заявив клопотання відповідно до ч. 2 ст. 317 КПК України про надання йому для ознайомлення матеріалів, які знаходяться у розпорядженні суду, - коментує спеціально для Mukachevo.net прес-служба прокуратури Закарпатської області.

- Суд задоволив клопотання прокурора, проти чого не заперечили ні представник потерпілого, ні сторона захисту. Однак, всупереч пропозиції прокурора відкласти засідання на декілька днів, судом було перекладено його аж до 18 вересня у зв’язку з відпусткою судді Придачука, - додають у прокуратурі.

Загалом справу Наталії Балаж у суді ведуть троє прокурорів, які можуть брати однакову участь у засіданнях та однаково обізнані в ході справи, тому на суди може ходити будь хто з них, або, навіть, всі разом, додали у відомстві.

Нагадаємо, 31 липня, в Ужгородському міськрайонному суді відбулось чергове судове засідання у справі мукачівського лікаря Наталії Балаж, яке, щойно розпочавши, перенесли на півтора місяці.

Mukachevo.net

Коментарі

9
911

нардеп Балога никогда не наведет порядок с зарвавшимися преступниками, типа Балаж Надежды и ее семейки, мужк оторой занимался реставрацией авто после ДТП, перебивал номера на двигателях нужным людям, жена воровка директор сельхоза, дочка алкашка убийца, сын наркоман. Бог их всех уже наказал! Ее все боятся, так как срок у нее тянет на пожизненное, если все преступления по статьям сложить в кучу.Поэтому у всех рылов пуху, все от нее брали, теперь все ей должны.Селяви!

ХВ
хабар в МДУ

Сегодня в интернете появилась информація,на горячем споймали взяточницу, директора Виноградовского коледжа МУкачевского государственного университета, МДУ, на взятке в 15 тисяч гривень. у народа едет криша точно, всюду недобор студентов, а они еще бабки дают за поступлеие.Лохи.Ну раз просят, так надо брать за руку мошенников! Ну что ректр Щербан Т. поздравляем с очередним ЧП в МДУ. Как противно єти фамилии називать. http://tyzhden.ua/News/142894

М
мххх

БОЖЕ БОЖЕ ЛЮДИ ,ЯКІ Ж ВИ ДУРНЕНЬКІ . ЯК ВИ ПЕРЕЖИВАЄТЕ ЗА ДРУГИХ ДИВІТЬСЯ КРАЩЕ ЗА СОБОЮ..... ТУТ ПИШЕ ОДНА Й ТАЖ САМА "ОСОБИСТІСТЬ",ЯКА НЕ МОЖЕ СПОКІЙНО ЖИТИ І ДУЖЕ ЇЇ ЦЕ ВСЕ ГЛИЗЕ ЗАЗДРІСТЬ ВЕЛИКА ШТУКА

ПД
Питання до пана Балоги

А чого пан Балога не зміг покласти на місце цю сімейку Балажів? Він обіцяв взяти под особистий контроль, так що сталося? Невже це не в силах пана Балоги? Чого вбивця Балаж Н.Б. досі на волі? Та чого карупціонерка та шахрайка Балаж Н.Й. досі не звільнена?

БП
Балажку посадити

Це знущання над нами усіма, це влада нам демонструе що ми нико, та що захочуть то і будуть робити, якщо ти проста людина то тебе за якусь малу крадіжку посадять за грати, а якщо ти мажор то мож бухати за кермом і наркоту приймати і вбивати як Балажка Н.Б. або як мати Балаж Н.Й. красти сотні тисяч, брати хабарі, або займатися махінаціями, мати фальшивий деплоп, і тобі нико нич не зробить, мож купити суддю, мож прокурора, губернатора, та хоть кого, ніколи правосуддя в нас не буде для мажорів.

К
колектив

Ніколаенко це бувший міністр освіти, тепер зрозуміло чого зняли, він обіцяв прислати в сільхоз перевірку це мож перевірити на офіційному сайті нубіп. Але досі нико не прийшов, він сам туй був Балажка з ним домовилась мабуть дала грощі і він про все забув! А ми коллектив надіялись що щось змінеться! Ганька карумпованому начальству!

НП
не продавайтеся

Всі судові справи, звернення громадян у правоохоронні органи,відносно злочинних та протизаконних дій Балаж Надії, є на руках у цих самих громадян, а також глупі відповіді правоохоронних органів, купллені рішення продажних суддів. Без сумніву, що кожна шушера, куплена аферисткою-Балаж понесе за це відповідальність. Прокурори і суддя, що ведуть справу Балаж-доньки мають право вибору, або вирішити згідно закону, або відповідати за вчинення своїх дій разом з аферисткою-матір"ю та донькою-вбивцею. Всьоиу свій час.

Ю
Юрко

А де зараз працюе ця вбивця хто знае? Чому Балаж Н.Й. не зняли з посади якщо суд визнав виною в підробці диплома? Цікаво скільки вона заплатила суддям прокурорам?

НД
нема держави

А потім палять машини, майно, біди стаються, а чому? Та тому що сама влада доводить людей до вічаю і самосуду, коли народ вмісто правоохоронців наводить самотужки порядок у державі із покидьками суспільства!

Г
Ганьба

Ніколаенко обіцяв прислати комісію, але досі щось не бачемо де вона? Чи вже і Ніколаенку Балажка грощі дала? Скільки нам терпіти цю хабареицю та злодійку? ЧОГО ВЛАДА МОВЧИТЬ?

Л
Лють!

Що має статися, світова война? щоб у цьому долбаному Мукачеві зухвалих злодійок посадили на лаву підсудних! Уже поміняли і губернатора і начальників УМВС, СБУ, лише Янка ще не поміняли? Дюде добрі, докіть мош знущатися із общества? Шкода, шо не Майдан Гідності, нві перестрілка у Мукачеві нічого не довела. Злодії правлять світом.

1
123

Чого мовчить губернатор? Чого не можуть навести лад з Балажами? Зараз для прокуратури Балаж готуе грощі, для цього Вона продае фірму та одну з 5 хат що купила на крадені бюджетні грощі, та хабарі!

З
Зоряна

Балаж Н.Й. обкрадае в декілька способів, наприклад дуже багато працівників оформлено які насправді не працюють а зарплати Вона заберае собі, другий це степухі студентов це коли знімають з дітей і по бумагах получают багато а насправді тільки 60% , третій спосіб це гуртожиток, читвертий це продаж врожаю що вирощуе сельхоз, а также бензин хоз двор, і ще дуже багато тому Вона і поклала племянницю свою вести чорну бугалтерію, та на всіх посадах сидят родичі, це дуже лехко перевірити!

З
знаю

інформація для газети недавно в сельхозі де директор Балаж проводили перевірку антимонопольной комітет, знайшли деякі нестиковки в документах, мабуть Вони не здашадуються або очі закрили, що дуже багато папер підроблені, це з паливом ітд.. Спочатку комітет був не задоволений і завертав папери але зараз не зрозуміло, чи подписали папери чи ні? Тобто чи взяли від Балажки грощі для того щоб закрити очі на фальсифікацію папер чи ні?

0
000

Виходить, що у наших прокурорів дуже низька кваліфікація,якщо за такий довгий період не можна вивчити справу.Загинули люди. Але гроші і впливові люди роблять свою справу.Ось вам і корупція суддів,а ще краще-співпраця прокурорів з суддями.Грошей у Балажки багато, вистачить всім...

Читайте також