Справу директорки Виноградівського коледжу МДУ направили до суду

12
9

Про це інформує Відділ організації прийому громадян, розгляду звернень, запитів та зв’язків з громадськістю прокуратури Закарпатської області.

Прокуратурою області завершено досудове розслідування та скеровано до суду кримінальне провадження, по обвинуваченню керівника коледжу при  Мукачівському державному університеті в отриманні 15 тис. грн. неправомірної вигоди (ч. 1 ст. 368 КК України).

Як повідомив начальник слідчого відділу прокуратури Закарпатської області  Іван Бітлян, за вказану суму коштів, жінка пообіцяла посприяти у вступі на навчання. Відтак, її було затримано правоохоронцями при отриманні при одержанні другої частини (10 тис. грн.) неправомірної вигоди.

Наразі, прокуратурою області скеровано матеріали кримінального провадження до суду, для вирішення подальшої долі жінки.

Коментарі

К
КАРЛ

Без Олени Іванівної коледж довго не протяне він існував лише завдяки їй!!!

Л
Лыза

Слідуючий Кушнір який даже за общагу бере по 100 баксів

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити i розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович i мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi i особливо коли будете мати з ними якусь справу.

В
виноградівець

жаль, що так знищується репутація нормального навчального закладу

М
мамі

це ректорки мду робота, то она любить такі "ігрища" на жізнь ілі смерть.она вообщем любить все сфальшованоє, перекрученое, пудробленоє, наіграноє,інтриги,сцени істерії, шизофренії, ревності,ненависті,склоки, масовки,тусовки,розборки, шкандалі, гра на публіку-одним словом садомазо.обіжена на неудавшуюся жізнь, а це уже клініка.

М
мама

Підставили людину.

Р
Р.

Треба було брати мільйон шобися мала за што откупити,а не лем рот запаскудити.

S
student

це навіть її з роботи не звільнили?

S
student

нічого не розумію, чого на святі 1 вересня цей директор виступає?

Читайте також