Справу по хустським копам, які нібито побили активіста, поліція передала у прокуратуру

9
5

Поліція завершила внутрішнє розслідування, тепер слово за закарпатською прокуратурою.

У ексклюзивному коментарі для Mukachevo.net речниця закарпатської поліції Тетяна Щоголєва повідомила про перебіг скандальної справи щодо полісменів, які 17 березня на околицях Хуста побили Михайла Токаря, як стверджував сам чоловік.

— По своїй частині поліція завершила розслідування і передала матеріали до прокуратури, — розповіла Тетяна Щоголєва.

Нагадаємо, зі слів Михайла, він зупинився, аби уточнити в екіпажа поліції, чому вони не патрулюють, а "стоять". Коли чоловік попросив у копів пред'явити документи, 4 полісменів вийшли з авто і зав'язалася штовханина, в результаті якої чоловік опинився на землі. Усе це чоловік зафіксував на відео.

Коментарі

Ю
Юрій

Люди які пишуть про амереканських копів і про те що так йому і треба, я з вас в шоці, дуже шкода що більша половина наших громадян такі як ви, просто раби і (терпилы) які так і будуть продовжувати жити в нищиті без права голосу і можливості відстояти свою громадську позицію. Із за таких рабів як ви, ви і ваші діти, житимуть в такій державі де немає демократії.

С
Слава

Коли чоловікові нема шо робити най яйця л...е.Мусів до....ся.до них.так йому і треба.

П
Правда

Но бики скотанулися,тать се псі а не люди я б їх завів у пінзію

НД
Новость дня(((

А нам що з того? Поліція чи прокуратура? Один «умнейший» запитує,інша «красава» коментує ! Де таких «красав» понабирали ?

П
петрович

копи молодці треба було більше дати , в америці вже застрілили.

Читайте також