Справу про викрадення екс-заступником мера Мукачева виборчих бюлетенів виборів міського голови у 2004 році з метою їх фальсифікації

9
1

Генпрокуратура передала до суду

Головне управління з розслідування особливо важливих справ Генеральної прокуратури передало до суду кримінальну справу з обвинувачення колишнього заступника мера Мукачевого у викраденні з метою фальсифікації результатів голосування у квітні 2004 року виборчих бюлетенів на виборах мера.

Про це повідомила прес-служба Генпрокуратури, яка не уточнює прізвище обвинувачуваного.

...У серпні 2006 року Генпрокуратурою було направлено до Мукачевського міського райсуду кримінальну справу з обвинувачення одного з колишніх керівників управління Міністерства внутрішніх справ у Закарпатській області в сприянні викраденню особливо важливих документів й у зловживанні службовим становищем під час виборів мера Мукачева.

Мукачівський міськрайонний суд Закарпатської області 30 червня засудив до 5 років позбавлення волі з відстрочкою в 1 рік колишнього заступника голови Закарпатської обласної державної адміністрації за фальсифікацію виборів мера

Мукачева 18 квітня 2004 року.

Вибори мера Мукачева відбулися 18 квітня 2004 року. За даними exit poll, проведеного в день виборів фондом "Демократичні ініціативи", центром "Соціс", Київським міжнародним інститутом соціології, Центром економічних і політичних досліджень імені Разумкова й Комітетом виборців, 62,4% опитаних на виході з виборчих дільниць Мукачевого проголосували за Віктора Балогу, його опонент Ернест Нусер набрав 29,99% голосів виборців. 19 квітня голова тервиборчкому Юрій Переста заявив про перемогу заступника голови Закарпатської облради Нусера на виборах мера й вручив йому посвідчення. У червні 2004 року Нусер заявив про відставку з посади мера.

23 грудня 2004 року Мукачевський міськрайсуд відновив Василя Петьовку в посаді мера Мукачевого й вирішив визнати недійсними вибори мера Мукачевого 18 квітня.

"Українські Новини"

Закарпаття онлайн

Коментарі

К
Кусi

А хто був тодi заступником мера ?

Читайте також