Справу закарпатця, який продавав "лівий" алкоголь по всій Україні, передали в суд

7
0

Контрафактна алкогольна продукція реалізовувалась, як на території області так і в інших регіонах країни.

Як зазначає Управління захисту економіки в Закарпатській області, ще 3 грудня правоохоронці провели санкціоновані обшуки за місцем зберігання контрафактну та за місцем мешкання фігурантів.

Під час проведення обшуків було вилучено 1400 пляшок контрафактного коняку «Закарпатський» з підробленими марками акцизного податку України. Ринкова вартість вилученої алкогольної продукції становить понад 235 тис. грн.

Правоохоронці встановили причетність до вчинення даного злочину мешканця Ужгородщини, який продавав контрафактний коньяк на території Закарпаття, а також за межами області.

Тоді було відкрито провадження за ч.1 ст. 199 ККУ, тобто виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання марок акцизного податку вчиненні організованою групою чи в особливо великому розмірі та за ч.1 ст. 204 ККУ, а саме незаконне виготовлення, збут або транспортування з метою збуту або транспортування з метою збуту підакцизних товарів.

Згодом, чоловіку було обрано міру запобіжного заходу у вигляді особистого зобов’язання, а вже 26 квітня правоохоронці закінччили досудове розслідування, а обвинувальний акт направлено до суду.

Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від 3 до 7 років з конфіскацією майна.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також