Справи активістів Народної затягуються через безграмотність міліції

4
1

Сьогодні, 18 жовтня, відбулося чергове засідання в справі активістів площі Народної.

Справу правозахисника Віталія Грегора суддя Ротмістренко повинен був розглянути ще10 жовтня, але з невідомих причин переклав розгляд на сьогоднішній день. Втім, існує версія, що все це пов’язано з тим, що на цього суддю вже відкрито одне дисциплінарне провадження. Друге грозить йому вильотом з суду.

Отож, сьогоднішня справа обійшлася без ексцесів і  вільних слухачів без проблем пропустили на засідання.

Підбиваючи підсумки розгляду справ активістів площі на даний момент є наступна ситуація. 

Троє активістів, а саме Олександр Волосянський, Сергій Білей та Томаш Лелекач в отримали штрафи розміром відповідно 150, 135 та 136 гривень. Всі вони планують подавати апеляцію.

Ще три справи відправили на до оформлення через неправильне складання протоколів міліцією. Останнє дуже цікаво, оскільки протоколи складені так, що по суті не містять складу правопорушення, адже конкретно не зазначено дуже багато деталей, а головне не зазначено, які саме злісні дії вчиняли активісти, які міліціонери постраждали внаслідок цих дій, тощо. Отож Олег Диба, Віталій Грегор та Роман Сарканич чекають, доки міліція попрацює над своїми помилками.  

Справу активіста Томаша Томаша перенесли на 22 жовтня.

Мукачево.net

 

Коментарі

1
123

НЕ смішіть людей, ЗЛОЧИН і АДМІНПРАВОПОРУШЕННЯ, дві великі різниці. Значить "ви" тупі та не грамотні, а вчите інших, до того паплюжите всіх, крім себе, бо "вам" так вигідно і "вам" проплачено!!!

Читайте також