Спробу незаконного ввезення до України вантажу нержавіючої сталі

10
0

припинено Чопською митницею

Згідно поданих до митного оформлення документів, український перевізник транспортував з Італії у вантажному автомобілі «RENAULT» гарячекатаний лист трьох видів та плиту з нержавіючої сталі. Загальна вартість товару була задекларована у сумі 26 643 долари США, що згідно курсу НБУ становить 213 068 гривень. Продавцем вантажу виступала фірма, зареєстрована у Великобританії, відправником — італійська фірма, а отримати його мало українське товариство з обмеженою відповідальністю.

Під час здійснення митного контролю кабіни тягача інспектори митного поста «Тиса» виявили документи, згідно яких вартісгь партії листів жесті значно вища за заявлену митниці і складає 42 986 Євро, а відправником зареєстровано іншу італійську фірму.

Оскільки громадянин України вчинив дії, спрямовані на переміщення товарів через митний кордон України з приховуванням від митного контролю, шляхом подання документів, що містять неправдиві дані щодо вартості товару, митницею складено відповідний протокол.

Вантаж вартістю 740 821 гривень та сідловий тягач «RENAULT» з причепом вартістю 564 219 гривень вилучено до рішення суду, повідомили ЗІА "Простір" в прес-службі Чопської митниці.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також