Срібло та бронза відкриває каратистам з клубу «Файт» шлях на Київ

13
2

Минулими вихідними, 23 квітня у Чернівцях відбувся щорічний міжнародний турнір з карате «CHERNIVTSI CUP- 2016», в якому взяли участь 480 спортсменів з України та ближнього зарубіжжя (Республік Молдови та Румунії).

Для  команди Мукачівського клубу « Файт » це були останні тестові змагання, перед найвідповідальнішим турніром весняного сезону – «KYIV OPEN », який відбудеться 22 травня в столиці України. 

«Файтівці» виступали в такому складі – Ревицький Андрій ( 11р.+42 кг), Йовжі Олександр (11р.-32 кг), Розтягай Ганна (11р.+40 кг), Строцень Валерія (12р.-38 кг), Ревицький Віктор (11р.- 32 кг), Мейсар Йосип 11р.+42 кг)

Призерами стали : Мейсар Йосип – 2 місце, Розтягай Ганна – 3 місце, Строцень Валерія – 3 місце.                         

З хорошим почином можна привітати дебютантів : Джалагонія Давіда , Савченко Мирона , які перемогли в двох поєдинках ,але  потім програли в боротьбі за бронзові нагороди, впевнений, що скоро ми  почуємо про їхні перемоги.  

Традиційно показали високий боєвий дух наші дівчата - Розтягай Ганна  та  Строцень  Валерія , чудово виступив дебютант цих змагань Мейсар Йосип, який провів чотири переможних поєдинки і поступився тільки в фіналі з мінімальним рахунком  2-0.        

14-15 травня – команда с/к «Файт» виїзджає на спарингову сесію в Львові, а 22 травня наші спортсмени  в  м. Київ  будуть тримати головний екзамен  на міжнародному турнірі «KYIV OPEN».

Коментарі

Н
Наталія

Вітаю! Молодці.В хорошого тренера - і вихованці переможці!

С
Сергій

МОЛОДЦІ!

Читайте також