США: Через вбивство копами затриманого, місцеві вщент спалили поліцейський відділок (ФОТО)

34
18

Інцидент трапився ?вчора, 26 травня у штаті Мiнеаполiс. Білий поліцейський під час затримання задушив коліном темношкірого Джорджа Флойда.

Затриманий просив його не вбивати і скаржився, що не може дихати. Увесь цей інцидент зняв на відео свідок події, що після публікації в мережі викликало хвилю протестів в Міннеаполісі. Згодом все це переросло у в грабежі і підпали.

Інцидент стався 26 травня на жвавій вулиці Міннеаполіса, штат Міннесота, США.

При затриманні чорношкірого чоловіка один з поліцейських тиснув на шию затриманого коліном, поки той не втратив свідомість. Затриманому викликали швидку, але незабаром після інциденту хлопець помер. Пізніше стало відомо, що його підозрювали в тому, що він розплатився підробленою купюрою в 20 доларів.


Це спровокувало масштабну акцію протесту. Тисячі жителів Міннеаполіса вийшли на мирну демонстрацію з плакатами "Припиніть вбивати чорних людей", "Я не можу дихати" (слова, які повторював загиблий), "Я не є загрозою", "Життя чорного теж має значення".


Сім'я загиблого зазначила, що 46-річний Флойд ніколи не виявляв агресії. Загиблий працював водієм вантажівки, а пізніше став охоронцем в магазині. Його колеги відзначають, що він завжди був чемний і не здійснював нічого протизаконного.

Згодом, американці спалили дотла полiцейський вiддiлок.

Зазначимо, що нещодавно в Україні теж стався скандальний інцидент, в якому двох поліцейських підозрюють у катуванні та зґвалтуванні дівчини.


Коментарі

В
Вопрос

Вгадайте, посли яких країн найближчим часом роздаватимуть печиво американським поліцейським з рекомендаціями не порушувати права "вонижедітей"?

Я
Ярок

Схоже, в США розпочалася перебудова. Слава Горбі! Слава Трампі!

Б
Бой

Якби я в дитинстві не пив бояришнік, то виріс би нормальною людиною, а не дирявим спамером.

Б
Бой

Якби в США було розташоване американське посольство, там унаслідок майдану відбувся би держпереворот.

Я
Ярок

Схоже, в США розпочалася перебудова. Слава Горбі! Слава Трампі!

Х
Хyярок

Схоже, спамер Дєрьмоєдов вже закинувся метадоном і знову тут сере під кликухою Ярок. Раніше це диряве чучело було відоме під кличками 2, 1, 0, 000, 111, 555, 69, Айно, Треш, Бой, Питання, море, Чуня, Фері, Радар, Святослав, Медицина, Свобода, і т.д.

Я
Ярок

Схоже, в США розпочалася перебудова. Слава Горбі! Слава Трампі!

2
2

01.06.2020 07:32 - Роман Набутылкин, молодец, 2 фанфурика боярышника сегодня заработал.

О
осле-днему

Если бы у бабушки было это,был бы дедушка.

РУ
Роман Ужгород

США. Девушка Саманта. Она бросила бутылку с зажигательной смесью в полицейскую машину. Смесь не загорелась, никто не пострадал. Но смесь не загорелась по независящим от Саманты причинам. Саманту ожидает пожизненное. Попрощайтесь с Самантой. Если бы в Украине был закон, Майдан стал бы трамплином для постройки нескольких тюрем для пожизненно осужденных, не более.

1
14:39

Дєрьмоєдов, прокинься - ти обісцявся!

1
1

Напрошуються аналогії. Якщо в США почнуться занадто серьйозні політичні розбірки та економічні проблеми, їх може чекати доля багатьох країн, зокрема СРСР та України. На даний час там діють Партія незалежності Аляски, Комітет «Так Каліфорнія», рух «Республіка Техас», напіввоєнізована група білих американців «Ліга Півдня», Пуерто-Ріканська національна партія, група «Друга Республіка Вермонт» та безліч інших, що виступають за створення незалежних держав на базі анексованих Вашингтоном територій. Нічого не забули і в мексиканських елітах щодо Техасу… На перший погляд, вказані організації є маргінальними, якими в часи СРСР здавалися і різноманітні дисидентські рухи в національних окраїнах, але коли в подібні вкласти інформаційний та фінансовий ресурс, якщо настане час «Ч», все можливо…

Б
Бой

Якби в США було розташоване американське посольство, там би було розташоване американське посольство.

Б
Бой

Якби в США було розташоване американське посольство, там унаслідок майдану відбувся би держпереворот.

А
Англичан

Добре шо не кажуть кіко чорних наркотовСя занимать , вже їх скоро більше буде чим білих

1
1

Вони же діти! Як американська влада посміла вбивати невинних людей?! Таке враження, що скоро колись незаконно приєднанні території Техас і Каліфорнія оголосять про незалежність. Прокляті сепари!

ПЗ
Попандопуло зі Львова

Ой лихонько,що робиться у наших господарів у США!Там схоже майдан починаеться,треба щоб наш міністр закордонних справ Кулеба їхав туди і підтримав той майдан проти свавілля поліції,не хай купить булочек і там роздасть "мирним протестувальникам" як до нас на наш святий майдан приходила пані Нуланд і булочки давала і Маккейн зі сцени святого майдану у нас закликав не коротися поліції і беркуту.А чого вони у себе в США не хочуть зробити святий майдан як у нас не розумію(((.Це схоже на ЗРАДУ!!!Казали в США демократія

V
Volodymyr

І намароделили телевізори

Читайте також