Сталлоне звинуватили у смерті сина

17
0

Небіж кіноактора Сильвестра Сталлоне Ед Філіт звинуватив зірку в смерті його сина Сейджа Сталлоне, труп якого був виявлений в Лос-Анджелесі.

Філіт вважає, що 36-річний чоловік міг би бути ще живий, якби батько приділяв йому трохи більше уваги.

18-річний Ед Філіт залишив гнівне повідомлення на Facebook-сторінці Сильвестра Сталлоне, в якому заявив, що останні роки актор і його дружина Дженніфер Флевін ігнорували Сейджа і уникали зустрічей з ним. Молодий чоловік привітав пані Флевін з тим, що їй, нарешті, вдалося розвалити сім'ю Сталлоне, про що вона так давно мріяла. За словами Філіта, режисерові Сейджу Сталлоне була необхідна підтримка батька, якої він так і не дочекався.
 
"Шостого липня Сейдж подзвонив тобі, щоб привітати з днем народження. І що ти зробив? Не зняв слухавку, а потім навіть не спромігся передзвонити. А це все, що було потрібно Сейджу, - трохи уваги з боку свого батька. Я підозрюю, що вам плювати на те, що сталося, але від пильної уваги громадськості вам не сховатися. Мене від вас нудить", - написав підліток на Facebook-сторінці свого знаменитого дядька.
 
Ед є сином зведеної сестри Сталлоне Тоні Енн. Він написав, що як тільки колишня модель Дженніфер Флевін вийшла за Сталлоне-старшого, то заявила родичам актора приблизно наступне: "Я тепер сім'я Слая, а ви йому більше не потрібні".
 
"Подивимося, Дженніфер, як сильно ви йому будете потрібні після того, що трапилося", - зі злістю написав молодий чоловік. Втім, через деякий час племінник зірки видалив свій гнівний пост, заявивши журналістам, що погарячкував.
 
"Я перебував на межі нервового зриву і написав своє повідомлення буквально за пару хвилин. Так, у мене як і раніше є претензії до дядька, але мені не коштувало виносити їх на публічне обговорення", - сказав Ед Філіт.
 
Нагадаємо, мертвого Сейджа Сталлоне знайшли в його квартирі неподалік від Голлівуду 13 липня. Американські таблоїди припускають, що тіло могло пролежати там щонайменше чотири дні, а то й навіть тиждень. Він помер незадовго до власного весілля.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також