Стало відоме ім'я героя, який збив ворожий літак під Черніговом (ФОТО)

6
3

Літак окупантів, який бомбив місто, збив працівник "Укрпошти".

Як повідомляє Укрпошта, мобілізований з Укрпошти капітан Сергій Чижиков збив російський літак за допомогою ПЗРК «Ігла-1».

Новітній літак окупантів Су-35 (вартість якого 40-65 млн доларів США) збив у небі над Черніговом ветеран та працівник Укрпошти.

Нагадаємо, 5 березня, в небі над Черніговом ЗСУ збило ворожий штурмовик. Рашистський літак, обстрілював Черкаси фугасно-авіаційними бомбами - ФАБ-500. 500 вагою півтони.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

ФМ
Фері Мукачево

Отаке ви написали про....Черкаси Нагадаємо, 5 березня, в небі над Черніговом ЗСУ збило ворожий штурмовик. Рашистський літак, обстрілював Черкаси фугасно-авіаційними бомбами http://www.mukachevo.net/ua/news/view/3351324

С
Сергій

Укрпошта - сила!

Ю
Ю.П.

Згадую років 20 назад анекдот: Українець зловим золоту рибку, і по жанру вона як завжди 3 бажання пропонує йому. Він тоді просить: 1. Загородити всю росію великою 1000 метровою стіною. Зробила рибка за одну мить. 2. «Хочу щоб усі українці були на Україні» просить українець друге своє бажання. 3. І настав час третього бажання, він тоді перепитує «Точно всі українці на Україні?», а рибка мовить «Так усі!!!». «Яшко так, то робимо опалубок в росії» - каже своє останнє бажання УКРАЇНЕЦЬ. Слава Україні! Героям слава! П.С. Не хер лізти не на свою землю, кожна путінська скотиняка знайде свій опалубок.

Читайте також