Стало відомо, чому родина з Вінниччини ховалася на Закарпатті

13
1

Сім'я з Вінницької області, яку нещодавно розшукувала поліція, переховується від валютників через борг у півмільйона доларів.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що загадково зниклих мешканців Вінниччини розшукали на Закарпатті.

Як пише "Обозреватель", "зникла" сім'я переховується від валютників через борг у $500 тисяч.

"Казьмін зайняв у 11 осіб близько 500 тисяч доларів, а після того, як його знайшли, знову зник разом з рідними. У поліції неофіційно називають цю справу "бразильським серіалом": мовляв, пристрасті тут вирують неабиякі", – йдеться в публікації.

Повідомляється, що перед першим зникненням глава сімейства, 34-річний Володимир Казьмін "перехопив" в одного з місцевих підприємців 70 тисяч доларів. Гроші він обіцяв повернути "на наступний ранок", але цього не сталося.

"Найбільше нас насторожило, що і Володимир, і Оксана пішли з соціальних мереж. Але в те, що нас кинули, до останнього не хотілося вірити. Думали, щось сталося", – розповів валютник.

Ошукані валютники звернулися в поліцію, сім'ю оголосили в розшук. Пізніше Володимира з дружиною і дитиною знайшли в Закарпатській області, але вони знову зникли.

Вже власними силами підприємці розшукали втікачів у Луцьку. Однак, через деякий час Казьміних знов не стало.

Зазначається, що на цей час вирішується питання про відкриття кримінального провадження про шахрайство.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!


Коментарі

КВ
Коваль Вакула

Фізіономія схожа на одного добродія, фейсбучні описи про Угорщину якого, член редакції який переймається моніторингом угорських ЗМІ полюбляє розміщувати серед новин….

Читайте також