Стало відомо, яку середню зарплату отримують закарпатці

5
11

За 2017 рік середньомісячна заробітна плата для закарпатців підскочила майже на 1 тис. грн.

Якщо на початку січня 2017 року середня зарплата офіційно працюючого закарпатця складала 5191 грн, то на грудень цього ж року краяни стали заробляти 6194 грн у місяць. 

Такі інформаційні дані за 2017 рік наводить Державна служба статистики України. 

Найбільші офіційні заробітні плати у 2017 році отримували кияни та ті, хто офіційно працевлаштований у Києві. На кінець 2017 року працюючі у столиці отримували 10870 грн щомісячно. Загалом по Україні показник середньомісячної заробітньої плати у грудні минулого року склав 6953 грн.


До речі, міністр освіти Лілія Гриневич обіцяє вчителям підвищення зарплати на 25% з 2018 року та ще плюс на 25% - у 2019 році. 

Коментарі

В
Вася

Такі малі у вас усіх зарплати , а варишом не мож проіхати, а бензін по 30 рублів Так шо ся не жалуйте

П
Прокурор

А я працюю прокурором і в мене з/п 14700 в місяць! І мені цього невистачає

М
Міша

Канєшно з неба падає у мене 2500 немає на руки а не ош 6000.Ідіть до франца із брехнею.Усі ходимо під Богом колись і на владу прийде правосуддя.Люди ледви виживають а они діляться із жиру і називають на налога.пдф і т.дКозли усіх підірвати

К
Катя

Канєшно хіба з неба падає ті 6000.Я працюю в освіті і то не маю 3000 а ви за 6000.Наша влада кармани набиває а народ ледви виживає.Не пишіть дурниці бо такого не є у нас.Хіба у бізнесмена або влади да.но у простого народа немає і не було.Ви лиш побзерайте які аналоги стікають.Убися уже побачили і та влада бісова

ProRock до Михайла

Здохнути хочеш? а ціни ти бачив на похорона! спочатку зароби а потім вмирай... розкатав губу на легку смерть...

Ч
Чилядник

Це не держава а солома-скоро в ній залишаться Петя і друзі.Коментувати щось про такі зарплати і пенсії боляче і нема про що....

П
Петро

Я працюю лікарем в Мукачівській ЦРЛ і отримуюю 3700 грн, коли вже нас не залишиться нікого і люди почнуть цінувати, нашу роботу.

М
Михайло

Я працюю в ЖКХ електриком вуличного освітлення і дістаю зарплату 3800, як гадаєте коли я вже здохну у цій державі?

А
АЛЕКС

опять брехня!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

М
Мункач

~6000поділіть на 168 годин, то по 35 грн.в годину, за 1€, в африці вищі зарплати

Ч
Чистильщик

А теперь простым языком: у Пети 10 яблок, а у Васи 0, в средне у обоих по 5 яблок. Чиновники едят мясо, а я капусту, в среднем мы едим голубцы. Жена директора колхоза Маня спит со всеми, а доярка Люда не дает ни кому, но в среднем они обе ......... Вот так и живем.

Читайте також