Стало відомо ім'я нового очільника поліції Тячівщини та Рахівщини (ФОТО)

46
5

Ім'я нового керівника Тячівського відділу поліції в мережі Facebook повідомив Роман Келемен.

Як зазначає Роман Келемен, Тячівський відділ поліції, в обслуговування якого входить Тячівський та Рахівський райони, очолить начальник відділу колишнього УЗЕ в Хустському районі Василь Шимон.

Коментарі

ТК
Тато клієнт в Чехії а тест мени в Тячиві

Як легко обдурити всіх та бути аватаром Василь Шимон це хлопчик з Чеським пмж та всі його діти чомусь народилися в Чеській республіці . Його кар'єра построєна на мозолях та потові робітників тата в чехії , та кришовання та заноси старої міліції яку очолював його тесть .. Дивно що людина яка останні роки кришовала майже все нелегальне та незааонно збагачувалась під час перебування на державній службі зайняла иаку посаду . Василя Шимона майже ніколи не побачите в патрульній машині він їздить на Audi A8 за 50 000$ строїть трьох етажні будівлі в Тячиві на підставі особи , та кришу все і всіх , від валючиків до незаконних АЗС які донедавна стояли біля його майки в Тячиві , та незаконну вирубку лісу ,та контрабанду ,немає такого темного чиновника що незаносив йому , І вот за такі заслуги у нас стають Нпчальниками поліції , Люди по 20 років працюють і нікуди не пробиваютьсся бо немає багатих родичів А тут все всі знають та мовчать , шкода що цей Аватар туди діставсся

И
исчмти

фівепр шгнерт

ДО
до останнього

ти маєш знати, що останні 10-15 років на такі посади кладуть не за файні гроші, то єсть безпредєльшиків і перевертнів в пагонах, ніякий Зе і неякі так звані революціі, нич не міняють.

Ы
Ыстык

Иван правый участкового непокладуть бо вин без грошы а строго ай

І
Іван

Всьо правильно, ті що мають гроші, зо раніше вели нищівну борьбу з економічною злочинністю і результат іх роботи на яву, держава в ж.пі повній.

Читайте також