Стало відомо, хто очолив штаб кандидата у президенти Юлії Тимошенко на Закарпатті

2
29

Як і в попередні виборчі кампанії керувати ним буде лідер обласного осередку партії «Батьківщина» Олександр Кеменяш. Про це в коментарі ГМ «ОПОРА» повідомив прес-секретар закарпатського осередку партії ВО «Батьківщина» Іван Колодій.

За його словами, передвиборчий штаб Юлії Тимошенко вже запрацював. За спостереженнями Mukachevo.net осередки партії «Батьківщина» на Закарпатті за останні місяці провели кілька подій, зокрема поширювали партійні газети, в тому числі через розгортання наметів у центральних частинах закарпатських міст, а також у День Соборності провели акцію «Ланцюг єдності між Закарпаттям та Львівщиною».

Зауважимо, що за останніми соціологічними опитуваннями Юлія Тимошенко є лідером політичних симпатій. Офіційно лідерка ВО «Батьківщина» висунулася в президенти цього тижня, тоді ж, у п’ятницю, 25 січня її офіційно зареєстрували кандидатом.

Додамо також, що нещодавно стало відомо про те, що штаб кандидата у президенти Петра Порошенка на Закарпатті очолив Геннадій Москаль.

Коментарі

М
Міша

Для мене відсоток юлькіних виборців рівнозначний відсотку дебілів в Україні

М
Мадьар

Кто буде голосувати за Юля тот нараз нада закрить дурдом !!!! Ана весь Україну продасть Путіну !!!

ПР
петро реберко

За Поплавського! От зажиэме коло нього, з його дівками

W
www

Ванга и Глоба якщо прийде правити жона то закончиться война и буде розквит держави Коли почалася война то говорила буде 4- 5 роков так и маемо

ОБ
Ото буде сміх

За юлю навіть члени партії не проголосують.

H
Hoо

При Юли газ буду дешевше а тоди и долар зменшиться щось одд богачов забере она так завжди говорила Горше не буде А хто еб..... Зелинський То юля уже не та она всем оддасть у ней врагов много

І@
Іштванови @банутому

Ко войовав!?Най така зведена сестра йде до сто чорту!

І
іван

Олександр Кеменяш єдиний закарпатський політик, який ніколи не зраджував партію порівняно з усіма закарпатськими продажними політиками. Просто проаналізуйте всіх депутатів верховнойі ради мукачівських, хустських, ужгородських... Для них головне бути при владі...

Т
тьотя

До Ф,як вона вам запустить лісокомбінат в місті Свалява ,якшо ліс крадуть і вивозять !

Н
Небенеме

За кого треба голосувати?

І
іштван

до русина ,ВАМ русинам николи не буде добре ,при мадярах ,чехах вічно воювалисьте за возєднання з сестою Україною ,тепер добилисьтеся , якого хрена тепер хвости задрали ? Вільне Закарпаття захотіли !

Ф
ф

ПРАВДУ КАЖЕ НИЖНІЙ ПРОЧЕРК... НО А НАЩОТ КАМИША УПС ТОЕСТЬ КЕМЕНЯША ТА НАЙ УПОВІСТЬ КОЛИ ЗАПРАЦЮЙЕ ЗАВОД ЛІСОКОМБІНАТ НА ЯКОМУ ПРАЦЮВАЛО 6000 НАРОДА ЩО У СВАЛЯВІ ЯКИЙ ПРЕНАДЛЕЖИТЬ ДЖУЛІЇ ТИМОШЕНКО крапка

-
-------------

а кому то цікаво хто очолив її штаб ? шановна редакціє прохання до вас , озвучувати (описувати) всі новини , наприклад якщо ви написали статтю хто очолив штаб вище вказаної кандедатки то прохання такі статті написати про штаби всіх кандедатів в призеденти

А
Андрій

Як можна взагалі допускати до виборів цю злодійку ..... вона ж продасть Україну в перший місяць....

Y
Ya

Да уж топовый выбор в этот раз. Юля "я никогда не рулила любі мої" Тимошенко-Крымская, Петро ну вы сами все поняли, кучка рыгов и клоун

І
Історик

Абсолютно правильне і логічне рішення. Кеменяш був з Юльою останні років 10 а може і більше, ясно що він має бути начальником штаба. Саша ще покаже себе, от побачите!

Т
трамп

сам ти зеленський... тупой чтолі

Р
Роман

одна надія на Зеленського

М
мукачiвець

Свого часу, Юля подала приклад усiм скоробагатькам , що красти треба не мiльйони, а мiльярди. Безперечно, вона не дурна жiнка, але дурними будемо ми з вами, якщо вiддамо голоси за Юлю. Тому думайте головою кого будете обирати.

"-
"Осел" - мер м. Сваляви.

Невже не знайшлося БІЛЬШ порядного представника ??? Цирк-шапіто продовжує гастролі....27 років одні й ті ж самі клоуни на манежі.... Які зміни, який економічний прорив, які нові ідеї, реформи, які нові політики??? ОДНЕ БОЛОТО, та ті ж самі ЖАБИ!

Р
Русин

Треба думати уже про свiй край, а не про кончену Украiну! Про вiльне Закарпоття! А не про Жедню вонячу!!!!

Г
Губошльои

За Юлю хіба бабушки маразматічки проголосують

J
joska

ЯКЩО українці проголосують за Тимошенко, то вони краще майбутне побачать тоді коли я свій затилок!

1
123

розвод знов буде ...

В
Вікторович

Сто відсотків, просто чергова "шмена шоштава",ШАКАЛИ!!!!!!!!

Й
Йосип

Велику подію здійснили. Роздавали газету, де вана абіцяла газ задарь. Замість гречки дадуть пасулю.

П
Правдоруб

А чому видаляєте ДОСТОВІРНУ інформацію про бандоса "Камиша", він же Кеменяш???? Чи правда коле очі??? Хай народ знає своїх "хероїв".

П
Песиміст

Цирк-шопіто продовжує гастролі....27 років одні й ті ж самі клоуни на манежі.... Які зміни, який економічний прорив, які нові ідеї, реформи, які нові політики??? Болото!

А
Аня

Напишіть про Мукачівських лідерів Юліі, які працюють на діючу владу. Схоже, що буде як в 2010 році - Тимошенко здадуть своі і буде фальсифікація!

Читайте також