Стало відомо, хто йде по мажоритарних округах Закарпаття від партії Зеленського Слуга народу

22
24

Список кандидатів в одномандатних округах Закарпатської області від Слуги Народу опублікував журналіст Віталій Глагола.

Так в окрузі №68, із центром в Ужгороді за місце у парламенті боротиметься Пекарь Олександр Вікторович, який має дві спеціальності у Львівському національному аграрному університеті: «Архітектор» та «Землевпорядник», закінчив Львівський національний політехнічний університет за спеціальністю «Архітектор». Менеджер з управління об’єктами інфраструктури.

За голоси в окрузі №69 із центром у Мукачеві боротиметься член виконавчого комітету Лалівської сільської ради Мукачівського району Токар Едгар Володимирович. Едгар Токар закінчив Київський національний університет внутрішніх справ за спеціальністю «Правознавство».

По округу №7 із центром у Сваляві на вибори від Слуги народу йде Лаба Михайло Михайлович. Закарпатець, закінчив Ужгородський національний університет за спеціальністю «Правознавство». Голова Невицької сільської ради Ужгородського району, є президентом Всеукраїнської асоціації органів місцевого самоврядування «Асоціація сільських, селищних рад та об’єднаних громад України».

В окрузі №71 із центром у Хусті, за місце у парламенті змагається Грабар Сергій Володимирович, який закінчив Державну академію статистики, обліку та аудиту Держкомстату України за спеціальністю «Економіка та підприємництво». Також здобув освіту в Київському університеті права Національної академії наук за спеціальністю «Правознавство». Приватний підприємець.

По округу 72 із центром у Тячеві кандидатом у нардепи став Носа Вадим Іванович. Закарпатець, закінчив Львівський національний лісотехнічний університет за спеціальністю «Інформаційні технології проєктування». Працював викладачем дисципліни «Комп’ютерні науки» в Закарпатському машинобудівному технікумі.

В окрузі №73 із центром у Виноградові, від від партії Зеленського йде Маргітич Іван Володимирович

Закарпатець, отримав диплом Ужгородського національного університету за спеціальністю «Економіка підприємства» та у Львівського регіонального інституту державного управління Національної академії державного управління при Президентові України. Приватний підприємець.

Нагадаємо, своїх кандидатів по мажоритарних округах в області представили також партія Єдиний Центр, Спілка угорців Закарпаття КМКС та партія Вакарчука Голос.

Коментарі

Р
Рікі

Лаба (70 округ) з Литвином не тусується років 10. Сам по-собі.

С
Свалява

ЦВК відмовлено в реєстрації 5 кандидатів у народні депутати України, висунутих в порядку самовисування в ОВО. Серед кандилатів Балога І.І. – в ОВО № 70. УРА, вчі за Дрогобецького!!!!!

ГП
Голосуй по честі

Скоро читайте бо зараз видалять

ГП
Голосуй по честі

За Дрогобецького в окрузі 70 За Дрогобецького в окрузі 70 За Дрогобецького в окрузі 70 За Дрогобецького в окрузі 70 За Дрогобецького в окрузі 70 За Дрогобецького в окрузі 70 За Дрогобецького в окрузі 70 За Дрогобецького в окрузі 70

*
*****

Зекоманда продовжує розводити лохів))))

Д9
До 911

В чікош дали інтернет?

А
Адам

Токар?? Ви шо люди добрі а то ничь шо то людина Петьовки??

9
911

Дорогі закарпатці!!! Одорвіть свої гузиці од дивана і укапчайте телевізори!!! Кіть дуже хочете мати у Закарпаттю "русских мишебратьев" - та можете за ЗЕкандидатів голосувати. Знаєте, як казала єнна панія із-за порєбріка??? ОЧЕНЬ ХОРОШО ЖИТЬ В ЗАКАРПАТЬЕ, ТОЛЬКО ОЧЕНЬ МНОГО МЕСТНЬІХ".Но а мєстним они скорінько найдуть де жити - у сонячному Магадані міста буде доста! ДУМАЙ ТЕ!!!!

Л
Ливч

А Чокнадій - політик не йде? Шо такоє? Передумав сигінь. Навірно не готовий. Типир у рда буде хотіти

Д
Дежив

А Мікі Йовбак не буде іти у депутати? Щось усі забули мисливського журналіста...

Р
Рем

Краще окупація (зі Сходу або Заходу - не грає ролі), ніж бескінечне продовження цього дурдому

А
Антон

Токар Едік по Мукачеву, то на сміх, Слуга народу падає в очах людей реально, ліваки конкретні.

П
ПалацСвітла

То син Ілюші по 69 йде? На кілько я знаву та Ілюша по томосах більше..

М
Місний

Як завжди в депутати напхалося всякоє сміття. А Лаба уже у Литвина не бігать, не світить тобі мандат от 70 округу 100%.

М
Мікі

Хто такий Пекарь?

Б
Борка

Головне - де обіцяні обговорення, радитися із народом і тд. Для чого так спішити із виборами щоб потім виставити хоть-кого?

М
Міша

Паша пішов ти в гузицю

ГМ
Голобородько Мойша Моисеевич

А ведь политтехнология разводить лохов прекрасно сработала на выборах Президента и также отлично сработает на парламентских выборах. А все почему??? Да потому, что в Украине, в основной массе, осталось одно БЫДЛО. Все, кто хоть что-то понимает в реальной жизни, эмигрируют из страны.

І
Іван

Дуже і дуже слабо, а де вчені, лікарі, викладачі? Щось тут не так... Лаба це преставник Литвина у області?

НІ
Ну і?

А теперь, малята, сопоставляем фильм "слуга народа" с кандидатами в одноимённую партию и широко открываем глазки....вот вам и новые старые кадры...Как говорил дедушка Ленин - правильной дорогой идёте, товарищи....как-то так...

%
%

Лиш зелені наївні дурачки могли вірити, що тарифи можна знизити, війну швидко припинити, "просто переставши стріляти", а МВФ послати в жопу, а головне, що все це залежить від волі одного Зеленського, серіалів передивились? Звичайно, що Зеленського обсядуть рішайли різних гатунків, тому що ми країна масних рішайлів, так і живемо.

&
&

Кто проводил отбор? С такими действиями и кандидатами я уже за "зе" голосовать не буду. С тарифами - пошутил, войну не закончил, МВФ - поцеловал в зад. Обидно что поверил, а он оказался лишь - шутником и врунишкой.

М
Мукачево

С такими кандидатами как Токар Едгар ( Едик по нашему) партия Слуга народа быстро пойдёт в пике - племянничик Илька ( вечного председателя райдержадминистрации при всех властях) - запихивает своих родычей! Но главное не это - разве депутатам не надо медсправку получать - космический вверх карьеры Эдюнчика - член Лаливского виконкома! А Зеленский кажется що у них нема «кумовства) - совпадэние, не думав, Эдгар!

П
Паша

А олігофрен Чокнадій по 70-му не йде? Це серйозна утрата.

Читайте також