Стало відомо, хто змінить Князєва на посаді керівника поліції Закарпаття

3
9

За інформацією джерел Mukachevo.net у головному управлінні нацполіції краю, головним претендентом є генерал-майор МВС України Валерій Середа.

Чутки про те, що саме він змінить Сергія Князєва, інформують джерела, ходять серед керівного складу закарпатської поліції вже давно, хоча ще напринкіці минулого тижня Сергій Князєв на нараді особисто заспокоїв усіх, що нікуди не збирається з Ужгорода. Ймовірно, рішення ухвалювалося прямо у понеділок зранку, і вже по обіді Князєва офіційно перевели у Рівненську область.

Генерал-майор Середа з літа 2014 року очолєю Львівський державний університет внутрішніх справ.

Іншим претендетом є очільник ужгородської поліції Роман Стефанишин. Також, не виключає джерело, може пришлють когось із Чернівців за квотою Москаля.

Цікаво, що закарпатську поліцію обезголовили фактично за місяць до старту переатестації.

Mukachevo.net

Коментарі

ДМ
до мусорок

Багато хто працював при Януковичі. Тепер по ваших словах треба всіх звільняти? Для чого. Серед старих кадрів є багато порядних фахівців, які можуть навчити молодих поліцейських. А то, що брали взятки держава винна, змушувала працювати за 2000 грн. та ще й занести на верх. А Лешко порядний чоловік, всім не угодиш.

М
Мусорок

А тим часом сами оумпований мусор Закарпаття всіх часів на прізвисько Вітьо Антибіотік, хенерал і депотат уд Оппаблока Ледиди ниська на обласній раді хоче нагороджувати Мусорів вищими відзнаками Закарпаття !!!!!!!! Цей Лешко якого він тягне на найвищу нагороду Закарпаття був при Янеку начальником карного розшку пресував Активістів Майдану в Ужгороді , фальсифікував карні справи проти них, проти Правого Сектору в Мукачеві, і попадає під пряму Люстрацію !!!! Так що панове активісти Світлики і остальні шавки

Л
Люстратор

Лем чужого дайте сюда, бо своі своіх же поідають....а чим то Роман таке заслужив? Може шо його тесть регіонам служить? А переатестацію вже пройшов? Правду маєте та перептестація до одного міста.....

С
свалява

Інтересно чи піде за Князем орестович Космонавт із Сваляви

А
Алекс

Непоганий цей чоловік Княз

ОМ
Оглядач Мукачево.нет

Як ти "копа" не атестуй, все одно він залишиться "мєнтом". Це нагадало крилатий вислів: " Єврей хрещений - що злодій прощений"??

ДС
до Свуй

Гаткуй писок пичкоше .

С
Сержант

Думаву Шарраніч повернеться назад, його лоббіює Бровді з Лунтіком і куфер грошей уже в Кийові

С
Свуй

Закрпацька поліція безголова уже давно! Так ипен ги ушитка поліція, у сюй державі, так ги сама сися "держава"!

Читайте також