Стало відомо, кого Андрій Балога хоче бачити своїми заступниками

7
14

Їх новобраний міський голова Мукачева представив на сьогоднішній прес-конференції журналістам.

– Ми йшли на вибори єдиною командою, і після них плануємо в такому ж форматі працювати. Ми не повторюємо славну традицію української політики, коли після виграних виборів на посадах з’являються випадкові люди без дипломів та компетенції. Моя команда – це професіонали та патріоти Мукачева, – зауважив Андрій Балога. – На посаду першого заступника міського голови я пропоную Ростислава Федіва, який буде вести економічний та фінансовий блок, а також медицину та освіту. Міський господарством надалі буде займатися Віталій Гільтайчук, який гарно себе проявив у цьому напрямку, думаю, всі бачать, як за останній рік місто приводиться до ладу, і окрім планових ремонтів йдуть капітальні ремонти. Керуючими справами Мукачівського міськвиконкому буде Олександр Галай, відома, авторитетна і досвідчена людина.

Коментарі

Й
Йцукен

Федів балотувався й не пройшов до міськради.Ваша справа ,кого брати собі в помічники ,час покаже .

М
Мукачево

Галай розумний,кандидат наук, має досвід роботи.Респект

В
вс

ГаЛАЙ ЛЮДЯНИЙ ЧОЛОВІК І ВПОДАЛЬШОМУ МОЖЕ БАГАТО КОРИСТІ ПРИНЕСТИ ПОПЕРШЕ ГРАМОТНИЙ І ПРАГМАТИЧНИЙ

М
мукачівець

з Галайом це або шутка, або добре бодумайте Андрій Вікторович

Б
Береговчане

Вдачі і добра вам, мукацівці! Андрій не вкраде від вас копійку, - своїх вистацає, а будет місто приводити ще більше до ладу. Це запорука його подальших політичних амбіцій. Ці здорові амбіції - найкращий гарант вашого спільного з ним успіху. А щодо нашого Берегова, то хоч і підтримав ЄЦ нашого Золтана, але це ситуаційна співпраця, і нам до вас як до Києва рачки. Дайте нам у Берегсас хоч єдного з родини Балог хоч не єдну каденцію! :)) Щоб заставив універмаг привести до ладу, щоб площу Героїв відродив, щоб розігнав базарище перед міліциштами на тротуарах, щоб центр міста після того базарища тримали у поярдку, щоб бассейн працював на містян, щоб пси зграями не бродили по місту, щоб вулиці були освітлені. ЩОБ ПЕРЕД ТУРИСТАМИ НЕ БУЛО ГАНЬБИ! Й ЩОБ МУКАЧІВЦІ ДО НАС ВІДПОЧІВАТИ ЇЗДИЛИ, ЯК РАНІШЕ! :)))

ГЗ
Гість з району

Прохання на рахунок парковок і паркування дуже актуальне! Будуйте парковки типу Щодня в центрі ще а також у районах. Я впевнена що це дуже допоможе місту!!!

І
ігор

дуже не хваліть мера Балогу !!! бо ще наврочите..............

О
Оксана

Добре шо старих мало, бо вже надоїли. Займіться також міжнародною співпрацею.

Ф
Федя

Федів респект. Я робив на нього. Людей нигда не обманував. Най буде у Ратуші він

Ц
центр

Наведіть порядок із паркувальниками у центрі. Най мажори коло Тайма не паркуються. Женіть пане мер тоту тітушню нах_р)

3
3453453

Поивимось як Андрій Балога роитиме. Але хватка у нього батькова, хвалю. Онови склад міськвиконкому виганяй стариганів.

У
Ужгородець

Но чому лиш у нас не модна по людськи зробити. Балоги позирають за Мукачевом там і порядок і ремонти ся роблять і дерева садяться. У нас срач. Коли це скінчиться?

Р
Руля

Нормальні досвідчені люди. Федіва особисто знаю, як кажуть толковий мужик!

В
ваня

Гільтайчук мужик что нада. порядок в хозяйстве наделал

Читайте також