Стало відомо, кого обрали головою першої угорської ОТГ на Закарпатті

32
13

За результатами виборів у новоствореній Косонській ОТГ її головою обрано діючого голову села Косонь Олександра Товта.

Такі попередні дані підрахунку голосів та екзитпола, оприлюдненого після закриття дільниць о 20:00.

Олександр Товт балотувався від партії Слуга Народу і переміг 2-х інших кандидатів – Саболча Барту (офіційно самовисуванець, але підтриманий 2-а угорськими організаціями КМКС і УМДС) та Ласло Бакова (самовисуванець).

Косонська сільська громада, що на Берегівщині, утворилася у складі восьми сіл - Гетен, Запсонь, Каштаново, Косонь, Мале Попово, Попово, Рафайново та Шом. Населення громади – 7908 осіб, площа - 97.01 км2.

Ось як відбувалося волевиявлення у цій ОТГ.

Коментарі

А
Анонім

Чому угорської ОТГ..... Як в Україні може бути угорська ОТГ. Редактори, конкретніше пишіть свої заголовки!!!

М
Майдаун

Результати тотих виборив то є провокация заперевалних бандерувцов проти нас підкацапских мадярастів.

Н
Нострадамус

Тупенький у нас народ ( Частину айсберга під водою не бачить ніхто (

K
Kaszino

A kmksz-umdsz teljes csodje a kaszonyi valasztas.le kellene mondania sinnek,horvatnak.Mara a vaknak is vilagos,hogy ezek ugy bevezettek a magyarokat a trugyiba,mint korabban meg senki.Nem csodalkoznek,ha a Toth Sandor a kaszonyi terseghez tartozo nehany kmksz-es aktivistat kirugna munkabol( pl.intezmenyvezeto kmksz aktivistat)

Т
тарас

Ось чому кмкс зацікавлений,що була тільки один ОТГ це у Берегові, тому що якщо буде декілька отг їх чекає така ж сама доля як у Косоні.У великому ОТГ для представника кмкс Бабяка є шанс за рахунок сіл.У такому випадку кмкс знову може отримувати, списувати - тобто украсти мадярський мілліардів.

Л
лоці

вроді представляє Зе - Маргітич. Той Петрушка,то лише жопо-лиз.щоб лишитись на посаді готовий і без мила залізти в ........і будь яку суму грошей занести такому же як він Бондаренку. Але нормальні люди все бачать і розуміють.

ТМ
Товт Мігаль

Брензовича Василя ніхто вже в серйоз не сприймає, як можу Угорський уряд цього не бачити? А за другого то взагалі мови не може бути Зубанич Ласло це є просто позор їздить на тому джипу із любовником своїм це просто стид.... для того, щоб конфортно почував себе то Угорський уряд виділив йому окремого консула Пейтера який робить у консульстві у Берегові вот вони троє їздять нюхать один одному жопу....

Т
тарас

Шін та Горват розвели того малого Барта.Повний провал для кмкс та умдс.

E
Eg@

А Мукачево де? Чому через рік? по ходу ще не всьо вкрали)))

Н
Ніна

Я вас прошу хто такий Маргітич ? Няньо афер,та інтригант,а малому далеко до політики,то ще дітвак.

П
Педро

Так я не розумію хто представляє ЗЕ у районі?? Петрушка чи Маргітич?? Бо по ходу комбінація Петрушки і Іванчо спрацювала проти угрів. А виходить що Маргітич із своїм новим обличчям ніде,так як і вся команда ЗЕ у районі. Петрушка МОЛОДЕЦЬ, Пороха розвів,а тепер взявся плотно за ЗЕ.Ось що буває коли мадяр з армянином з хрестини

В
Василь

Медвідь, Мікі, Чобо, Горват-хлопці без мадярських грошей ви ніхто і звати вас ніяк. Потихеньку народ розбирається, що ви за одні і куди ведете угорців. Тупік. Готуйтесь, із вещами на виход. Прийдуть нормальні люди які думають за угорців, а не як теперішні лідери умдс лише за свої кармани.

В
Василько

Мадярам кінець! Другі вибори підряд провалюють, накінець прбачили прості люди хто такий Брензович алкоголік і казнокрад! А другий гомосексуаліст Зубанич Ласло... Іздить по києву із хлопчиками....як вам не стидно! І цих підтримує угорський уряд???? За шо??????

Читайте також