Стало відомо, коли у Мукачеві розпочнуть будувати аеропорт

19
29

Про терміни відбудови летовища у мережі Facebook повідомив поки чинний заступник міністра інфраструктури України Юрій Лавренюк.

— Прийнято рішення негайно розпочати роботу над змінами до постанови Уряду 126, якою схвалена Державна програма розвитку аеропортів до 2023 року і вже з 2020 року розпочати проектування і будівництво аеродромного комплексу «Мукачево», — написав Лавренюк.

Також, Лавренюк додав, що представники Мукачівської ОТГ мають намір залучати інвесторів до проєкту та будувати пасажирський термінал в рамках державного-приватного партнерства.

Заступник міністра повідомив і про те, що рішення про початок будівництва було прийнято під час наради представників Повітряних сил Збройних сил України, Збройних сил України, Державного агентства інфраструктурних проєктів, Державної авіаційної служби, Державного підприємства обслуговування повітряного руху України та представників Мукачівського ОТГ.

Нагадаємо, що у міністерстві вперше заговорили про відновлення аеропорту в Мукачеві у 2018-році.

Коментарі

To Бачі

Бачі нашо тобі телевізор, якшо тобі скоро вмирати?

Б
Бачі

У союзі боло май файно. Холодильник 720 рублю - 7 серидніх зарплат, телевізор 600рублю - 6 зарплат. Типирь мінімальна зарплата на руки 3600грн, а нормальний телевізор уд 3200грн. Хліб білий бов 28копійок. На сирилню зарплату в 120 рублю, мож боло купити 430хлібу. Типирь сиридня зарплата в Україні 10800 грн. По чому го не купуй, а 430 купиш ходь як. Пиво колос на смак гуняча моча 16копійок - 750шт (кіть здаш фоягуу по 20копійок). Типирь пиво є по 10 грн у сто раз ліпшоє гі то вашоє соцкоє. Чиськоє пиво у союзі продавали по рубльови фляшка, а черга бола три кілометра. *бав я ваш совєцьку систему - коли єден робить, а троє коло нього ся шарять, а з/п єднака.

Ц
Центровський

Троцкій правильно пише, ніхера нигде нич не боло, по рівню життя, велікій і магучій саюз був на передостанньому місті в Європі. Хуже лем у Албаніі боло

Н
ННН

до 15:36Нит не говорят.Спитаюси у бригадира.

ДН
до ННН

Міжнародні бренди: "Флекстронікс", "Фішер" - тобі, потворо пропагандистська, про штось ці назви в Мукачеві говорят?

Н
ННН

А я і за союзу не працював ,і типир ніч не роблю а сижу на бутилці на вси 100.

Н
ННН

При Союзі туй вшитко працювало. Пізніше на третину. Опісля майдауну вшитко пехерено. Наскакалисьте, потвори.

Р
Ромал

10:11 ми роми майдауна любимо.

ДП
Дєвочке по визову Майдаунови

Коросто стара, ти і так "впереді планети всей". .. по дебілізму.

Т
Троцкій

"туй устроював безробіття, інфляцію, штучний дефіцит,вообщем елементи розвалу." Горбачов виявляється супер-мега-агент. В одиночку, сидячи в Кремлі, розвалив надпотужний СССР де текли молочні ріки в кисельних берегах, всі ходили на роботу, на ту ж Керамплитку і виготовляли там диво, забиті італійці навіть і не бачили такої крутої плиточної якості і дизайну.

О
О

При Союзе падали самолетики,и зачем Нам Боинги с Африки,Ужгород не рентабелен,кто строить будет...,ветряки и миниГЭС уже готово,мост на Матросова уже не аварийный,почему не перекрыт,если Эксперты признали его аварийным

Т
Троцкій

Двохметрова глібина заливання злітної смуги це мощно. Зразу видно експерта. Аеродром в Ужгороді закриють і перенесуть в Мукачево, от і вся причина. Словаки то дають дозволи, то "забувають давати" на проліт над їхньою країною. Майже і платити за це треба.

1
111

Вже повидаляли коментарі. Правда очі коле?

М
мерчик

а отката кулько мені на нюхіс буде))))

S
Stepan

Літаки будуть взлітати в напрямку міста, тому що полоси так розташовані. Ще будете проклинати той страшний гуркіт який щодня буде вас будити і лякати дітей. Ми це пережили, коли тут було військове летовище.

ЯТ
я тебе люблю:)

Омелян уже вилитів)))))без аеропорта)) Інтересно...у селі де жиють десять чоловік має іздити маршрутка?!)))Який ідіот согласится з маршрутчиків возити воздух?)))То-же самоє з самальотами,кіби боло кого возити,аєропорт сам-би розвивався(я про ужгород)...На самальотах ганяють люди з нормальним для життя достатком,ким Ви хочете ті самальоти тарити?!))я непротів,лем за,но...дотація то не є,нормально,у капіталістичнів страні)Украіна як вилика по тереторіі,могла-би розвивати скоростні поізда...но опять же...Украіна не Японія))

3
380

нова злітно-посадкова смуга по стандарту має бути 2 м в глиб і 45 м в ширину!!! Які до пана милого плити?????? Навіть якби аеропорт робили 30 років назад розпочинати доводилисяб з НУЛЯ!!!!!

380 до мукачівця, майдауна, троцкого і міхаіла

Будьде добрі, кіть мало маєте честі і порядочності, трохи почекайте! Не язвіть ви ж бачите що Мукачево розвивається стрімкими темпами, всі вже бачать, ріст реальний, та не можна ж в мить все відновити!!!!! Ну невже будівництво нового аеропорту така погана ідея???????????? Невже ця вище перерахована гниль ходить біля мене щодня?????

Л
Лохам

Не скачіт від радості в надії благ лоукосту. Приятель прилетів до Італії і його багаж прилетів за ним через три дні. Вернуся назад до Львова і знову його багаж не прилетів.

М
Майдаун

Троцкій,ти смолош воспитаний на бандерувськуй брехні.Твоя тьща наприкінці вісімдесятих на горшкови сиділа! Обись поцоше знав:“Мукачево не рахувалось суперпромисловим містом.Айбо працювали на всю катушку Мукачівприлад,Точприлад,ЗКЛ,Електрон і МуНІТІ,Лижна,Мебельний,Трикотажна фабрика,ЖБІ,Стройіндустрія,Радгосп-завод Мукачівський,Завод ім.Кірова,Керамплитка,ГІПРОмеблі...”Достати,йолопе!? А,што при вас скакуасах робить!?Гута би тя побила,помивалько капіталістична тупа,то што ти нашкрябав про очереді,талони,то вже тоди коли горбатий чорт продав капіталіштам Союз,а туй устроював безробіття,інфляцію,штучний дефіцит,вообщем елементи розвалу. Нам на зер не нужен той імпорт,коки-коли,банани,лдінсы....Без них булисьме впереді Планеты всей!

Т
Троцкій

"ННН 29.08.2019 21:41 При Союзі туй вшитко працювало." Казочки для дітей у садочку. Вшитко працювало, лиш в магазинах було пусто. Черги, талони на цукор, пральний порошок, замість мяса в магазинах засохлі копита. Щоб купити нещасні кухонні тумбочки тьоща три місяці ходила в мебельний відмічатися в черзі. Гроші ставили на сберкнижку, бо було нічого купити. Хто мав доступ до імпорта був цар і король.

М
Михаил

Нагадую ...грудень 1991 р. - геть кривавих злодіїв москалів! Хай живе свобода і Кравчук. 19 липня 1994 р геть кривавого злодія Кравчука! Геть москалів! Хай живе свобода і Кучма! 23 січня 2005 р - геть кривавого злодія Кучму! Геть москалів! Хай живе свобода і Ющенко! 25 лютого 2010 р - геть кривавого злодія Ющенко! Смерть москалям! Хай живе Україна,свобода і Янукович. 24 січня 2014 р - геть кривавого злодія Януковича! Москаляку на гілляку! Хай живе Порошенко! 20 травня 2019 р. - геть кривавого злодія Порошенко! Москаляку на гілляку! Хай живе Зеленскiй! 20 травня 2020р. - геть кривавого злодія Зеленського! Москаляку на гілляку! Хай живе Хтось! Що далi?

Н
ННН

При Союзі туй вшитко працювало. Пізніше на третину. Опісля майдауну вшитко пехерено. Наскакалисьте, потвори.

ДН
До ННН

Вшитко пехерено щи скорше - хіба пробухавись усі роки і в угарі невідівить нич і нечув.

З
Зак

Лем би не так строїли, як ужгородську митниць

L
Loci

Буде наркоту легше возити. Супер новина!

Я
Я

Хороша новина,наше Мукачево стане ще кращим.Лиш би люди були здорові і поважали один одного.Все буде добре!

Д
Дюрi

Супер ! Це i робочi мiсця та престиж Мукачеву.

Ч
Чорій

Будемо літати до Турції з Мукачева. А може й лоукост до нас проведуть

Читайте також