Стало відомо навіщо очистили пустир у центрі мікрорайону Росвигово в Мукачеві (ФОТО)

52
7

Нещодавно, мукачівці у мережі задались питанням, що планують зробити на пустирі практично у центрі мікрорайону Росвигово. Тут технікою розчистили від бур'яну та вирівняли велику територію.

Редакція Mukachevo.net зв'язалась з начальником управління комунальної власності Володимиром Будніком та розпитала про плани щодо цієї території.

Пан Володимир розповів, що це комунальна власність 1,35 га, яка знаходиться у постійному користуванні ТОВ "МонІнвест" ще з 1997 року.

Натомість, цю ділянку привело у належний стан не ТОВ, територія якої у постійному користуванні, а приватна особа. У планах просто прибрати бур'ян, вирівняти територію і засадити все травою.

Дані роботи проводяться повністю за власний кошт приватної особи.


Коментарі

М
мук

все тут мутно...

М
мукачівка

нарешті! самі мешканці могли прибрати і встановити дитячий майданчик, зробити сквер, а то гадюшник розвели

А
Архітектор

Там можна збудувати чудесну 24-поверхову єтажку,з оглядом на все місто...(ой но не треба про сесмічну зону і про самоокупаємость добре?)

2
24680

Нарешті, хоча б так. І що це значить "комунальна власність 1,35 га, яка знаходиться у постійному користуванні ТОВ "МонІнвест" "? Користування для захаращення протягом понад 20 років? Треба було це ТОВ зобов'язати!

А
Абц

Молодці

1
1234

Золотий великий кусок у центрі росвигова. Цікаво ...приватна особа,просто так не буде чистити,щось недогоапрюють

Р
Росвигівець

Но а потім візьме в аренду зробить якиїсь фундамент і буде мати право на викуп,викупить за мінімальну ціну а далі аукціон і всі по трошки заробили.Но всерівно нехай шось построять красивое чим поле з мусором

Читайте також