Стало відомо про ще одного загиблого бійця 128-ої бригади з с.Лавки

5
6

Як підтвердили Мукачево.Net близьці загиблого та сільський голова, інформація про гибель поступила у п'ятницю, 13 лютого. Її офіційно підтвердили 14 лютого.

Загиблий Ярослав Васильович Кость був призваний по повістці до 128 гірсько-піхотної бригади, яка тримає позиції під Дебальцевим.
У закарпатця залишилося 2 дітей - 14-річна донька та 7-річний син.

Про загибель 41-річного бійця повідомили брат та шовгор Ярослава, які пліч-о-пліч воюювали з ним на Донбасі й досі перебувають на передовій.

Поки ще не відомо, коли буде поховання, оскільки вирішується питання про транспортування тіла.

Мукачево.Net

Коментарі

Я
я

для Закарпатец! чуєш гайзле !прочитавши твою пропаганду в котрий раз . починаю розуміти шо КАЗАЧОК ТО ЗАСЛАННЫЙ .ТИ ШОСЬ ДУЖЕ РОЗПИНАШСЯ ЗА СВІЙ ДУНБАС ? ТОБІ ТАК НЕ ВИДИТЬСЯ ? ТИ МАЙЖЕ ПРИБЛУДИВ З ВІДТИЛЯ !?

ДП
До приклад для наслідування

Іди до сто чортів. Не хотів він бути героєм, та лишити двох неповнолітніх дітей! Призвали го насилу. Загнали го на смерть такі диванні герої і стратеги, як ти та стадо київських дибілів, котрі сидячи дома гойкають про героівневмирають, співають гімни, дуже бо воювали чужими життями.

О
Оросвейг

Казали, шо будуть заганяти на войну лем добровольців. А туй 41 річний призовник..... Чому там, у Дебальцеві не Семенченко, не Донбас, не Айдар, не правий сектор, а 41-річний призовник з Лавок !!!!!!!!

Н
небо

Я вже давно не призивний, Але іду я у солдати, Бо час настав такий тяжкий, Що йду за себе воювати. Іду за тебе, Генерал, Що за бабло купив погони І це звання в когось украв Ціною ницності й поклонів. Що варті твої ордени, Які висять на жирнім тілі? Радість хіба для Сатани, Або для псів оскаженілих. Іду й за тебе я, Начфін, Що вчора гроші крав в солдата. Ти раб мамони і з колін Тебе ніколи не підняти. Іду й за тебе, липкий мент, Що став ти мусором відразу, Але настане той момент Коли поборем й цю заразу. Іду й за тебе, лікар, я Гнилий шнурок ти Гіппократа Бо хата ж крайняя твоя І ти не підеш рятувати, Бо ти за 30 срібняків, Продав ту довідку мерзоті, І з сорому ти не згорів, І не повісився на дроті. Іду за всіх я на війну, Хто заховався під спідницю, За вбитих горем матерів, За молодую удовицю. Іду я за дітей отих, Яких вже не обніме тато, Бо вбив його кремлівський псих Рукою найманця і ката.

ПД
приклад для наслідування

Сильні духом краяи, ціла родина із с.Лавки.Герої!

Д=
до =(

не будьте злі, попередній коментар, то був сарказм на те яу замовчує правду наша влада

Читайте також