Стало відомо, що передувало масовій бійці на фестивалі різників у с.Геча

8
8

Потерпілі та їхні близькі розповідають, що це були банальні блатні розбірки в стилі 90-их.

Як пише видання Beregovo.Today зі слів очевидців, перед бійкою в одному з наметів фестивалю розгорілася суперечка між 2 компаніями. Тоді, через 20-30 хвилин, прибули молодики з кийками, ланцюгами та молотками, і почалася бійка. В одного з нападників був навіть травматичний пістолет, з якого той почав стріляти по всьому, що побачив.

Серед постраждалих, зауважує видання, є і відомий підприємець з Сторожниці Віктор Чебі-Погань. З нього витягли 3 кулі та наклали 50 швів.

- Ми вже збиралися додому, а тут почалися якісь п'яні розборки. Таке враження, що це місцеві мафіозі з'ясовували відносини. А всі інші лише потрапили під гарячу руку. Бо били всіх без розбору. Коли почали стріляти, я схопив свою жінку і  ми почали втікати. Але все-одно встиг отримати три кулі. Сховалися у ярку. Можна сказати, ще пощастило, - розповів Віктор.
 

Коментарі

Д
друг

Обережно! Не дайте себе обдурити крадiю та аферисту!!! Шолтiс Юлiй Людвикович, який мешкае в Закарпатськiй областi мiстi Мукачево по вул. Берегiвськiй буд. 28, кв. 15 (тел. домашнiй 4-41-41, моб. – 0995061005) зарекомендував себе, як Людина що здатна на шахрайство, обман а також крадiжку. Дуже небезпечна людина – лицемiр, мае аморальнi задатки. Постiйно пропонуе послуги на виконання ремонтних робiт в будiвлях, спорудах та помешканнях, а потiм намагаеться обдурити, а кошти привласнити I розтринькати на свiй розсуд. Його батько Шолтiс Людвик Людвикович I мати Шолтіс Габрієлла Іванівна синка покривають та створюють йому всi умови для можливостi творити беззаконня. Попереджаю всiх на майбутне – це дуже небезпечнi та лицемiрнi люди. Будьте обережнi при спiлкуваннi I особливо коли будете мати з ними якусь справу.

ГБ
Гузі бачі

"Волинская рєзня" по-берегівськи... Началося ушитко із вопроса "Што?".

А
Адам

Мукачівець пак се твої мукачевці все зробили

В
Ваня

А чи наші "чесні" суди чи засудять їх?

ДВ
де военком

думаю хлопи дустали повістки, і рішили зафестивалити, по кримінальній статті, ще заплатять аби їм дали пару року умовно,і як злочинці в АТО не попадуть,

Т
Турист

Безкарність породжує рецидив. Спочатку вони били, потім валили прикордонні вишки, потім нищити транспорт прикордонників..... Диво країна....

1
111

дикарі, з дерев злізли, пересадити всіх.

П
Прохожий

Фотка - зачёт! ;0)

Читайте також