Стали відомі нові подробиці історії з хлопчиком та бійцем Правого Сектору в с.Бобовищі

11
43

Їх з'ясували журналісти телеканалу М-студіо, поспілкувавшись як з 11-річним Володимиром, так і з односельчанами.

У сьогоднішньому вечірньому випуску о 19:00 вийде розлогий сюжет про інцидент, який стався у с.Бобовище у понеділок, 13. Зокрема, сам хлопчик розповість про те, як саме поводився з ним ймовірний боєць Правого Сектору, чи дійсно він брав хлопчика в заручники, і чи вірять селяни у це, як діяла міліція і чому не переслідувала ймовірного бійця Правого Сектору.

Водночас, Правий Сектор оприлюднив запис розмови з жительницею с.Бобовище за підсумками інциденту. 

Додаткову інформацію про інцидент читайте у новинах Mukachevo.net:

Хлопчик з села Бобовище під Мукачевом впізнав на фото одного з "Правого сектора" (ВІДЕО)

Бійці Правого Сектору нікого в заручники не брали, 12-річний хлопець лише показав їм дорогу в ліс

"Він узяв мене за кофтинку і вийняв гранату": МВС оприлюднило відео з хлопчиком якого викрали бійці ПС (ВІДЕО)

Mukachevo.net

Коментарі

З
Закарпатец

До Ольги - а если бы прав был ПС то тоже не прятал свои мерзкие хари за масками и балаклавами

З
Закарпатец

Бідні хлопці правого сектора приїхали відпочити в Закарпатті (так у них були РПГ, мухи і калаші - але це чисто для самооборони і так, для полювання в лісі) Їхали собі тихенько, на джипах по зустрічній смузі, мирно стріляли з кулемета по сторонам, періодично, чисто з спортивного інтересу цілили з РПГ по автозаправці. Ну в загальному як завжди (звичка з Донбасу) Як раптом на них напали злобнi міліціонери, їм чомусь не дуже сподобалося, що їх почали вбивати. А що тут такого, хлопчики завжди злі перед обідом. Коротше не отримавши взаємної любові Закарпатців хлопці образилися і забарикадувались на Червоній гірці. Та i хлопчика вони тiльки хотiли прокатити на джипi, ще й угостити морозивом. Ось і вся історія про злісних міліціонерів та хлопчика.

П
ПС-Робінгуди

Якби ПС були терористи, то не виходили б з міста в безлюдні місця, а бралиб заручників,як у Будьоновську в Росії Басаєв, якого випустили аж у Чечню, а так, Хлопці боролися з бандюками і продажними ментами, бо за 1,5 року зними ніхто не боровся і нічого не змінилось.

К
конично

дiтвак усьо удумав.Правосеки му предлагали лем показати у яку сторону хаща стойить,бо они вто не знали.У мукачевови 12 правосеку косицi Ланьови сперед бази садили,а на них милицишти напапали.У них даже лем йеден старий дробовик на усих бов.Ко тому челядникови бов виноватий,же сам соби у голову из швабликом стрилив,а потом ся то до них у джип засововав,то ся из нього унимав.А потом у милицишту машини сами ся постриляли тай повзривали,а на нещасних ярошовських сегиню усьо вiшавуть.Они же невиннийе дiти.Кулько можна сякойе чинити.Типирька неборята мавуть у хащи сидiти,од комару страдати.

777 до ноті

а якщо тобі 50гр дати шо нам роскажеш

О
Ольга

Якби жона казала правду, то не прятали би лице.

Н
Ноті

я не з Бобовищ,но знаву особисто батька того малого брехача.Дайте му 50 грам та він вам таких казок наплете.Скоріше за все та жінка права.Чоткося попіарили

М
месний

цю жінку і редактора притягнути до відповідальності за те що заводять в оману і диз інформують населення ! од цій жінці дійсно заплатили !

О
Ольга

Президент Украины Петр Порошенко назвал боевиков «Правого сектора», устроивших перестрелку в закарпатском Мукачево, террористами. «Те, кто из пулеметов палят в Закарпатье - террористы, за какими бы патриотическими шевронами они не прятались. Атаманщины на Украине не будет!», - говорится в сообщении в официальном Twitter Порошенко.

М
МІСНИМ

НИЯКА БІГАНИНА З ПУШКАМИ ПО НАШИХ ХАЩАЖ! УСРАЛИБИСЬТЕСЯ КІБИ ТО БИЛА ВАША ДІТИНА!!!!!!!!!НАЧУДИЛИ ТЕПЕРЬ СЯ НАЙ СЮДИ ЗВЕЗУТЬ УШИТКІ З УКРАЇНИ, А ВИ ХИРЯЧТЕ У ПОРТУГАЛІЮ!!!!ЯКІ ПОБРАТИМИ У ЧОМУ?!!!!НА СТРОЙКУ ПАХАТИ ТАК ГИ МИ!!!! НЕ ГАНЬБИТЕСЯ?!!!!!ДІТИ КИВАТИ НЕ МОЖ!!!!!!

О
Ольга

А хто ця жінка? Чого вона не показує своє лице? Най би люли віділи, хто є хто. А кой жона прячеся, то значит, що она БРЕШЕ. Бреше, щоби вигородити ПС, який дійсно винуватий, дійсно хлопчика взяли в заручники, а тепер нехочуть того признати. Ганьба Правому сектору!

Д2
До 21:10 Не з Закарпаття

Правду тобi i пишуть шо ти ненормальний. Перестань туй срати та йди собi нахер. Якшо зравнити життя 2 роки тому i тепер- то небо i земля. Нич не принесли ви з собою дурнi львовськi, кроме бiди i горя.

А
Аркадий

Извиняюсь, Закарпатья

А
Аркадий

Такой хуйни я могу назаписывать хоть вагон. Ув. Жители Прикарпатья, вы ж не тупые бандерлоги, выгоните этих уйобков-правосеков, пусть сидят в своём обосцанном львiвi и не воняют!

НЗ
Не з Закарпаття

Хамити і затикати рота - не аргументи. Краще перечитати написане і не позоритись: майдан - зніс минулу владу, а нову вибрали на виборах і майдан ні при чому, як рослини не мають відношення до великого потопу. Після Майдану у людей був вибір, може й невеликий, але був. Вибрали те що є - нічого гнати на закінчення Великого Льодовикового періоду, мовляв мерзли собі і добре нам було, знали де добувати їжу, а тепер на сонці проблеми з малярійними комарами і пявками-пархатими. Пристосуємося і буде все краще ніж при Януковичі з Путіном.

ДН
До Не з закарпаття

Видно цего лошару у мінстеці виділили , аби пропаганду вів. Бо не вірю шо в нас є такі клоуни, аби ПСів підтримували. А так хтось мусить створювати видимість підтримки радикальних націоналістів. Знову кажете за роскол і шо оо агенти виноваті, хіба агенти влаштували стрілянину???

Б
безпекаш

Чувим, ош олег диба узяв мікулу старосту у заложникы та просить уд порошенка за нього 1 міо гамерицькых баксuв выкупу. про йсе повідомляє інтернет видання "диба онлайно".

ДР
до рашиста

ти наволоч рашиська згниєш від свої брехні

ДН
До Не з Закарпаття

Слухай,сектанте кончений, кому ти це все париш. Нормальнi люди давно вже розiбралися що i до чого. Такi як ти дебiли нищать власну краiну в громадянськiй вiйнi, прикриваючи це пропагандистськими гаслами, такi як ти, дебiли майданнi, привели до влади пархатих, якi вже додерибанюють Украiну. Та i власне ти й сам в глибинi душi розумieш це, але сам же i жахаешся це признати.Так що закiнчуй гундосити тут всяку фiгню.

НЗ
Не з Закарпаття

Коли був Майдан нормальні люди його підтримували, а ненормальні сьогодні біженцями по усьому світу покидали свої будинки через війну. Проклинають люди владу, яка прийшла після Майдану голосами на виборах тих самих нормальних людей. Не треба вішати лапші московської закарпатцям - на сході вже її їдять, аж давляться. Українці хочуть добра своїм співгромадянам на Закарпатті, а відштовхуючі це - лукавлять заради своєї вигоди.

ДН
Для не з Закарпаття

Невже майдаун, який проклинають нормальні люди, зробили російські агенти? Вас відзомбувала жидо-бандерівська пропаганда.

НЗ
Не з Закарпаття

"Рагульщина" - це де в Росії? В Кремлі? Чи в дзеркалі? Буде так як треба. Закарпаття як і інші області - належить всім українцям, громадянам і кожен може селитись і їздити де хоче, як європейці їздять і живуть по Європі. Російські агенти працюючі на розкол України занадто переоцінюють сільський патріотизм - люди бачать далі свого села і умовного кордону області. Українці допоможуть закарпатцям жити краще попри спротив Кремля і нема на то ради вже. Проблеми Закарпаття "вистрелюють" на Закарпатті і ніде інше, скільки когось кудись не посилай. Українці хочуть допомогти вирішити, а "патріоти свого села і Росії" - накачати щоб раз вибухнула як на Донбасі. Не буде того. В Закарпатті люди розумніші і потроху з порівняно малою кровю все розрулиться. Так має бути для добра Закарпаття, решти України і сусідньої Європи - прямо зацікавлених у цьому, на відміну від Кремля. Не дай себе обманути.

ДН
для Не з Закарпаття

Нехай така "ситуація" вистрелює десь у вас на рагульщині. Заберіть собі весь закарпатський Правий сектор і нехай у вас там стріляють з гранатометів та кулеметів. Закарпатці тільки раді будуть знебутися таких потвор, та ще й подякують.

НЗ
Не з Закарпаття

Було напівзахоплення в заручники чи не було - це уже наслідки організованої засідки. Абсолютної істини і справедливості нема. Доведеться пережити і згадувати як поганий сон доки знов ситуація не "вистрелить". Нажаль з Києва добра не принесуть закарпатцям, а лише пошукають своєї вигоди - збільшення долі від місцевої мафії за захист її від солдат з фронту та інших назойливих, які можуть стати проблемою.

ІМ
Іван Монах

капут яке життя в дитини(((((((((((((

ІМ
Іван Монах

Давайте хлопці вперед))))))))))) я вірю в вас)))))) ви молодці))) Пс в лісі рулить)))))

НЗ
Не з Закарпаття

За Уральський перевал варто піти Медведчуку з компанією поки лиха в краї повязаному з Україною не наробили. Гостей з Європи так посилайте "за перевал" як українців пробуєте, наче вам щось належить більше в Україні ніж іншим. "Свобода пересування" - чули? Ніхто з сусідніх областей Закарпаття поганого нічого не бажає.

7
777

грум громом но якшо вона з Бобовища то люди взнають птім най думає що говорила

НК
Небесна кара

А би ї грум побив і сю брехачку як мош такоє говорити!!!

0
000

сучці треба язик відрізати за брехню. село в нас дружне, люди і голова найкращі. а хто це виклав треба руки рубати

М
Мукачево

Бандеровці, рагулі,ПСи та інші відморозки-йдіть нах звідси за перевал і там істеріть. Закарпаття є багатонаціональний край і тут без різниці хто на якій мові розмовляє, в яку церкву ходить та якої хто національності. І так буде і надалі, не дивлячись на рагульські натуги тут утворити смуту як вже є почти на всій Україні.

7
777

Правильно а то наводить якиїсь бред на село

0
000

бабу най покажуть ми до неї нись прийдемо учуїмо хто бреше вона чи малий.

7
777

Правосеків, вишиватників і галичан треба звідси гнати на Галичину, бо вони сюди несуть нацизм і смуту, і це нічим хорошим не закінчиться для Закарпаття. У них є велика пропагандистська машина, ці бандепрівці її уже давно випробують на країні, перші були постраждавщі москалі з Донбасу, а тепер ми закарпатці у них наполі зору, бо вони знають, що ми багато національний край, і ми не шануємо іх так званих героїв.

7
777

А голо бухої баби

7
777

Сім"я нормальна хлопчикова мама працює на роботі, про голову сільради наговорювати не треба бо в державі всі посадовці з якимись кримінальним миулим...

ЯТ
Я тоже з Бобовища

Дуже поважна межи пяницями, або може із тобов кіть ти з бобовища.

ЯЗ
Я з Бобовища

ввіапв

ЯЗ
Я з Бобовища

То всьо галима брехня шо казала ся тютка, сімя Вови нормаляна..голова села у нас поважний і порядочний чоловік, се повний бред шо ся говорить...

ДН
до не з Закарпатья

кить ти тумане не з Закарпатья . ...тоди вали нх утсыть...на свою галичанскко-польску границю..и там ся ловить своих бандерлогив-контрабандистив..... НХ!!!!!!

Ж
Житель

Да и так всем понятно что мальчик сам виноват. Спасибо что вообще не застрелили.

7
77

це не жителька с. Бобовищ. Якась стерва галіма. це вона говортить те що їй написав хтось на бумазі. В нас татих людей кончениг як ти нема, а сілький голова у нас гороша людина.

НЗ
Не з Закарпаття

"По пацанячому" ПС можна зрозуміти. Їм забила стрілку мафія, якій не подобалась діяльність ПС. У хлопців був вибір або чекати коли погрози виловити по одному разом з родинами або приїхати на стрілку і без зброї відгребти ще й опинитись в тюрьмі мафіозної МВС. А тут у ПС виявилась серйозна зброя, але замало як і замало людей проти сотень озброєних "спортсменів" і прикормленої міліції з дахом від Авакова. Попали в засаду і далі вже почались "гранатомети", "хлопчики", ... Дивує звичайно вболівання закарпатців за спокій, наче в Мукачево і Закарпатті усі слухають балет і оперу та звертаються не інакше як на "ви" в масових бібліотеках. Який висновок тепер зробить країна? Мафія безсмертна і проти неї навіть ПС з гранатометами безсилий.

Читайте також