Стали відомі причини появи військової техніки на Закарпатті (ФОТО, ВІДЕО)

24
7

Сьогодні після обіду, мережею почали ширитися фото та відео пересування військової техніки через перевал на Закарпаття.

Як повідомили в Командуванні Десантно-штурмових військ ЗСУ, на території Західної України проводяться тактичні навчання підрозділів Десантно-штурмових військ, Сухопутних військ та Повітряних Сил Збройних Сил України

Так, під час навчань дії підрозділів Десантно-штурмових військ забезпечуватимуться бойовими літаками Повітряних Сил, бойовими вертольотами армійської авіації та інженерно-саперними підрозділи Сухопутних військ Збройних Сил України.

— Закликаємо громадян не хвилюватися! Дані заходи підготовки здійснюються із врахуванням відповідних рекомендацій та обмежень у зв’язку із карантином, — наголошують в Командуванні Десантно-штурмових військ ЗСУ.


Коментарі

ВМ
Володимир Миколайович

А попередити населення розуму не вистачає? Над Мукачевом сьогодні ввечері військовий літак пролетів і це в мирному Закарпатті?! Роблять навчання - хай попереджують людей, а то й не згаєш що думати. Вояки нещасні - на схід літаки і гвинтокрили а не тут людей мирних лякати. Варяти!

М
Марія

А чого ж хвилюватися через пересування ВСУ? Це ж не війська іншої країни , а наші хлопці. Треба слідкувати за тими , хто ними "командує".

З
Заробітчанин

Йсе валять видав хло граніці укріпляти обы мы нейшли дому на Пасху!!!! Но та нич,перебідуеме якось будеме відіти як то буде коли ся гроші кончать на Вкраїні ,а мы туйка,іщи будуть просити оби прийшлисьме.Ги-ги-ги...

О
Олег

Сегодня в Мукачево стоял ЗИЛ-130, на заезде на Береговский путепровод буквально напротив ТСЦ-1242. По ходу не смог преодалеть подъем на мост, или его потеряли :).

І
Іван

Мадяри тоже до границі техніку звозять на навчання. Такоє соупадєніє?

NR
N R G

дивно. у період карантину проводяться тактичні військові навчання. дивно. якась брехня.

Г
Гийза

Но якоє ми чудо , воєнні идуть ... Тай до того і ни много ... Што за люди ? Типирь кажду фігню знимавуть і укладувуть ...

Читайте також