Стан 22-річної мукачівки, яку збило авто, досі важкий, але стабілізувався

7
23

Про це Mukachevo.net повідомили у Мукачівський центральній районній лікарні.

Згідно наданої інформації, вчора лікарі зробили великий об'єм роботи для порятунку життя молодої мукачівки.

Наразі вона досі находиться у реанімаційному відділенні, її стан важкий, але стабілізувався.

Шанс на життя суттєво збільшився.

Наразі наразі проходить планове лікування, йде підготовка о пасивного обширного оперативного лікування переломів кісток тазу та стегна.


Нагадаємо, вчора, 27 січня на вулиці Томаша Масарика автомобіль Mercedes Benz скоїв наїзд на 22-річну дівчину.

Правоохоронці відкрили провадження за статтею 286 ККУ, а саме порушення правил безпеки дорожнього руху.

Коментарі

О
Олег

до Олександр 28.01.2020 15:08 Не знаєшь удкідь вилазять. Я уиліз удтидь, удкідь і ти. Як що ти вмієш читати, то я ти повторю: (Если бы девушка соизволила посмотреть по сторонам, перед тем как выйти на зебру. То может и не произошел бы наезд.) Прав пішохід, чи не прав, але у любому випадку зустріч тіла людини і автомобіля, закінчується для людини чисельними травмами, або взагалі втратою життя. В інтересах особисто кожної людини зберегти себе. Знаючи що на тому переході навіть у світлий час доби збивають, то в темний час треба ще більше по сторонам дивитись. Тим більше знаючи що там літавуть як збісні. Це Мукачево, це не Київ. Тут лем еден безпечний перехід, це біля поліції.

ТН
ТЄРПІЛИ, НЕДОУМКИ, НЕДОЛЮДИ 2/2

Своєю чергою, потерпіла в судовому засіданні ствердила показання обвинуваченого щодо обставин вчинення дорожньо-транспортної пригоди, збитки їй відшкодовані, будь-яких претензій до обвинуваченого водія вона не мала, тож просила суду суворо його НЕ КАРАТИ і НЕ ПОЗБАВЛЯТИ (!!!!!!!!!!) волі та права керування транспортними засобами. РАБИ РАБИ РАБИ РАБИ РАБИ РАБИ!!!!!

ТН
ТЄРПІЛИ, НЕДОУМКИ, НЕДОЛЮДИ 1/2

У ЛУЦЬКУ ВОДІЙ, ЯКИЙ НА СМЕРТЬ ЗБИВ ПІШОХОДА, ОТРИМАВ 3 РОКИ УМОВНО Згідно висновку судово-медичного експерта, внаслідок дорожньо-транспортної пригоди, чоловік, який переходив дорогу, отримав тілесні ушкодження, зокрема численні садна тіла, правобічний параорбітальний синець; злам кісток склепіння та основи черепа, забій головного мозку із крововиливами під його оболонки субдурального та субарахноїдального характеру; крововиливи в корені легень, середостіння, в корінь брижі, навколо ниркову клітковину справа, лінійний розрив правої долі печінки. Тож, смерть потерпілого настала від отриманих в результаті дорожньо-транспортної пригоди тілесних ушкоджень, зокрема, відкритої черепно-мозкової травми, яка супроводжувалась зламом кісток склепіння черепа, забоєм головного мозку з крововиливами під його оболонки.

ТН
ТЄРПІЛИ, НЕДОУМКИ, НЕДОЛЮДИ

РАБСЬКЕ БИДЛО, УНТЕРМЕНШ, НЕДОУМКИ І ПРОСТО СКОТ.

ІД
і до справедливого також

за себе говори, генетично здоровий бля... я поїздив трохи по Гейропі і переконався що українці не кращі але й нічим не гірші від інших жильців цієї мегаобщаги, нам лиш географічно не повезло, бо мацкаль під боком теоретично і фактично,,, але на цій зебрі конче необхідне освітлення/сигналізація або світлофор з відеонаглядом, бо тут стабільно раз у місяць когось калічать/ збивають насмерть... звернення до мера буде..

ТН
ТЄРПІЛИ, НЕДОУМКИ, НЕДОЛЮДИ

П'ЯНИЙ водій, що на СМЕРТЬ збив жінку в Поляниці, отримав УМОВНЕ покарання. На судовому засіданні, БАТЬКО (!!!!!!) ПОМЕРЛОЇ повідомив, що обвинувачений допомагав їм фінансово, узяв на себе витрати за похорон. ПРЕТЕНЗІЙ щодо грошей до обвинуваченого НЕ МАЄ (!!!!!!).

ТН
ТЄРПІЛИ, НЕДОУМКИ, НЕДОЛЮДИ

Прикарпатцю, який п’яним на СМЕРТЬ збив пішохода і втік з місця ДТП, дали УМОВНИЙ термін Водій, зрозумівши, що збив пішохода, не зупинився та поїхав з місця аварії, лише через два дні винуватця ДТП знайшли поліцейські. РІДНІ загиблого подали до суду заяву, що претензій до обвинуваченого НЕМА, оскільки завдані збитки їм повністю відшкодовано, ПРОСИЛИ суворо НЕ КАРАТИ обвинуваченого.

ДМ
до мітчел

слухай цімборе, не жени пургу, Європа в шоці.... а від сірійців-румунів-болгарів Гейропа не в шоці? Настільки від українців в шоці шо і німці кличуть нас на роботу, побачили різницю між нами та реальними циганами.. А на рахунок порушення ПДР, то порушують і мадяри у своїй мадярії, і словаки і поляки - чи може ти далі свого дивана і не видиш нич?

С
Справедливий

Генетично хвора нація .

М
Мітчел

Блін, прочитав коменти - жах.Які всі правильні. ПДР згадали.Може згадаєте чи відповідає Ваш транспорт вимогам техбезпеки, чи були ви пристебнуті...Згадайте своє останнє порушення пдр і ось вам відповідь на всі дурні коменти, ви у європі пернути боїтеся, а тут паркуєтеся під знаком, на клумбі.ще й права ментови не даєте, вимагаєте якихось прав від нього, грозитеся звільненням, дядьком прокурором.висновок: в Україні безпрєлєл у головах людей, українська нація - це хуже циган, крадут даже гвоздики з Чехії, краску, монтажну піну.Європа у шоці від циган- українців..

Д
Джекію

Сподіваюсь, що прав у тебе немає і ніколи не буде, а масимум чим ти будеш управляти - то роликами і то бажано десь у клітці.

М
Майдаун

Як іноземцю,то довічно. Увидиме на кулько посадять тих поддонку,мразю,што убили пацана молодинького на заправці?

СШ
Старий шоуфер

Шановні водії - НЕМУДРУЙТЕ- чомусь у Словакії або Мадярщині всі знаки видите і пішоходні в тому числі,будете пів години стояти поки всі неперейдуть і скорість неперевищуєте в нас. пунктах і ніхто несліпить.....а чому тут то невиконуєте...а все таки попробуйте і тут так їздити- їзда вам принесе насолоду і безпеку як для вас так і для пішоходів.

ДД
До Джекія

Бачу ти правила шикарно знаєш. Де так пише, шо кіть 1 стоїть та не треба зупинятися? Даже кіть стоїть та дивиться щоб машина точно стала, гукан

С
Саша

Біля сільгосптехнікума досить широка дорога. Цю нещасну дівчину пропускав один автомобіль (зупинився), а інший взяв його на обгон і зніс дівчину коли вона вже перейшла перший автомобіль. Каже він її не бачив - але автомобіль, який зупинився перед зеброю бачив же!!

МА
Мирний атом

Для тих хто не шарить ситуації повторю , дівчина переходила тии полоси , на першій і другій її пропустили автомобілі , на другій полосі зупинилася шкода для пропуску пішохода , гуканин ймовірно з купленими правами на 30 річному кориті з 5 літровим мотором вирішив шо не царськоє діло пропускати когось і вирішив обігнати шкоду з правого боку , дівчина не дійшла до тротуару меньше метра , бо бик оказуєся її не відів і машину тоже не відів перед собов , рішив спортити життя собі і дівчині , дівчині бажаю швидкого одужання , а гуканинови справедливого покарання

Д
Джекі

По перше,пішоходу легше зупинитися ніж авто, по друге, якщо стоїть один пішеход біля зебри і стоїть соплі жує тоді з якого перепуга водій його має пропускати, якщо двоє або більше пішоходів на переході тоді звичайно водій зобов'язаний зупинитися

В
водій

Доречі, згадава важливий випадок. В Австрії був свідком, як пішохід махнув рукою і пропустив водія на зебрі, а позаду було авто поліції. Водій проїхав, і в ту ж хвилину з сиреною його зупинив патруль. Пішохід все прикрасно бачив, але пішов далі, а патруль спілкувався з водієм. Не знаю чи обійшлось попередженням чи штрафом, але факт залишається фактом.

В
водій

підтримую Віктора і додам, що пішохода збили на пішохідному переході. Водій повинен пропустити пішохода на пішохідному переході і тут немає ніяких "але" і "або". Не бачиш, не чуєш, не зрозумів, відволікся, задумався, пукнув, чихнув ... - це не причини збивати людей на пішохідному переході і калічити їм життя і їхнім родинам. Однозначно винуватий водій і "корова" чи "не корова" тут нідочого. В цивілізованій Європі водії зупиняються задовго до пішохідного переходу, коли бачать, що до нього наближається пішохід. Нікому в голову не приходить думка, що він проскочить, або пішохід пропустить , або він ще лиш на тротуарі, він ще не ступив на зебру і т.д. Сподіваюсь на справедливе покарання і хай буде іншим уроком.

О
Олександр

До Олега... ти уткі уліз?.. на тому переході чоловіка на смерть збили, ті дикуни літавуть 100км. через міст і не дивляться чи хтось переходить дорогу...

В
Віктор

У правилах дорожнього руху чітко вказано що водій при наближенні до пішоходного переходу зобовязаний знизити швидкість транспортного засобу, а пішохід упевнетися у безпеці переходу. Багато недоводіїв виривають пункт у ПДР і читають другий про пішохода, а про себе що мають знизити швидкість то ні! При таких травмах водій точно не їхав 60

О
Олег

Если бы девушка соизволила посмотреть по сторонам, перед тем как выйти на зебру. То может и не произошел бы наезд. Люди сами себе враги. Сегодня на трассе Киев-Чоп между постом гаи и Эпицентром, шла себе курица по обочине. На сигнал фуры даже не проявила никакой реакции, так и продолжив идти по краю проезжей части в попутном с автомобилями направлении. На сигнал фуры, даже не соизволила отойти хоть на шаг к обочине. https://youtu.be/IFoHGwYBcr8

К
коко

МУКАЧЕВВО НЕТ .А давайте ви перед виборами мера міста напишете статтю де заголовок буде * Мукачівці за освітлення пішоходних переходів за для своєї безпеки * може тоді хоть буде якась реакція влади. уже не перше дтп біля моста,а також проблема освітлення кільцевої на заїзді в МУКАЧЕВО з сторони Іршави і нової кільевої біля Паланку. Чому поїдеш в ті же мадяри та кільцева навіть дньом освітлена фонарями... Чому в нас леш ціни можуть бути європейські?

Читайте також