Стан лижника, який блукав у Карпатах, покращився

4
10

Як зазначили Mukachevo.net в Обласному центрі здоров'я, на відміну від останніх повідомлень у мережі, киянин Ігор Грищенко термінового транспортування у Київ не потребує.

За інформацією головного лікаря обласної клінічної лікарні ім.А.Новака Юрія Яцини, стан пацієнта Ігоря Грищенко покращився. Подальше лікування буде тривати саме в Ужгороді.

Раніше Mukachevo.net розповідало, що попередньо у нього було діагностовано загальне переохолодження організму. Також, переохолодження пальців рук та нижніх кінцівок.

Цікаво те, що екстремал пообіцяв, повернутись у гори, для того, щоб відвідати хатинку, яка прихистила його, врятувавши від смерті.

Історію порятунку читайте ТУТ.

Коментарі

F
Fasz

ЯКА ПЕРСОНА!!...Персонально самольотром в Київ..Шо нема куди сан.Авіації МЧС гроші дівати,опять-МУТКА..Мутять,шоб списати гроші

М
Марія

Добре що в реанімації незаставилиго купити 10 пар рукавиць некажу уже за вату , стирт і лейкопластерь(ліки то само собою)

Ф
ф

рекламатор щи все ся піарить з того шо мало ласти несклеїв ТИ ВОЛЕ БЛАЗЕНЬ крапка

ПД
психодохтур до "Бумбака"

та тобі дауну треба дати Нубілювську примію бо ти сегінь опредиляш людив по фотці гий ренген

Б
Бумбак

Лох по очам видно

П
пітьо

по уточньоним даним був нись замічений на червеному винови. такий у нього і був план аби ще встиг на вино.

П
Пішоход

Він не лижник, він пішохід, бо маючи лижі мав з гори злетіти за декілька годин, а не за 5-днів. Ніколи нікому не говори, що їздив на лижах у Карпатах. ОДУЖУЙ! Удачі тобі.

Г
Горянка

У нас май файні лікарі, ніж в столиці. :-)

ДМ
до мукачiвець

Жартуєш?Ти давай не узагальнюй!

М
мукачiвець

Слава Богу, швидкого одужання! Це був урок для нас всiх!

Читайте також