Стан справ у Дубриницькій школі вивчав голова РДА Петро Грицик (ФОТО)

13
1

6 вересня 2013 року, Петро Васильович у рамках робочого візиту, перевірив поточний стан виконання робіт у у Дубриницькій ЗОШ І-ІІІ ст.

Директор закладу Оксана Тичак доповіла, що вбиральні майже готові. Вже проведені ремонтні роботи, встановлені унітази й умивальники, підведена вода. Залишилось – прокласти труби. Тоді діти зможуть користуватися вбиральнями. Роботи будуть завершені протягом тижня.

Нагадаємо, що упродовж багатьох років учні початкових класів навчалися у пристосованих приміщеннях колишнього гуртожитку.

З метою покращення умов для дітей керівництвом району було прийнято рішення перевести дітей в основний корпус, так як на сьогодні у місцевій школі навчається 206 учнів, а школа може прийняти до п’ятисот. Таке рішення дасть змогу в майбутньому з економити кошти, а це щороку понад 80 тис. грн. та направити їх на зміцнення матеріально-технічної бази навчального закладу.

Після, голова райдержадміністрації завітав у початкові класи, щоб почути від учнів як їм навчається у створених, нових умовах, де їм краще: у пристосованій будівлі чи в основному корпусі школи? Починаючи від першокласників і закінчуючи чотирикласниками, відповідь була одна: «Нам тут добре, світлі класи, великий коридор, де можна погратися, не потрібно підніматися на другий поверх, їдальня близько…»

Вислухавши дітей, голова райдержадміністрації Петро Грицик зазначив, що рішення про переведення учнів правильне. У цьому переконалися вчителі, діти і їх батьки, повідомляє перечинська РДА.

Коментарі

Х
Хотько

Добре "вивчати" те що попередники залишили, а Петро фотькатисі любить.

Читайте також