Стан виборчого процесу станом на 16:00

5
0

На дільниці №36, що розташована у Мукачівській ЦРЛ та №37, яка знаходиться у військовому шпиталі ТВО №70 не всі громадяни, данні про яких завчасно були внесені до виборчих списків, змогли проголосувати. Причина – брак виборчих бюлетенів.

На дільниці що розташована у Мукачівській ЦРЛ за уточненими списками від 05.02.2010 значиться 597 виборців, та бюлетенів надійшло лише 400. На дільниці №37 – 114, та змогли проголосувати трішки більше половини. За словами виборців, яким забракло бюлетенів, голови дільничних комісій зверталися до ОВК, там порадили громадянам звертатися до виборчих дільниць за місцем реєстрації у паспорті.

Наразі активно голосують у селах. Як, і очікували сплеск відбувся після обідньої пори, після богослужінь. Так, у Перечинському Порошкові на дільниці відзначилося вже більше половини виборців. Трохи менше половини – у перечинській Тур’я-Бистрій. Більш згуртовано голосують маленькі села. Як от перечинська Свалявка, де із 114 виборців віддало свої голоси понад дві третини.

Приблизно така ж явка і Сваляві. До прикладу, на виборчу дільницю №4 із півтора тисяч на дільниці прийшло трохи менше половини.

Тим часом дільниці обігріваються по-різному. У тій самій Свалявці – обпалюють дровами, у воловецькій Завадці – камінами.

Загалом у Свалявському територіальному окрузі проголосувало майже 7 тисяч  людей, що становить майже половину від числа всіх виборців (46, 49%)

По ТВО№74 (з центром у Берегові) найгірше голосують на ДВК №86 (Виноградівський район)-- майже 17%, по місту Берегову ДВК№ --4 18,5%. Найкращі показники у ДВК№ 12  52%,  там де ромське населення. По Берегівському району набільше виборців прийшло у селі Квасово-- 40% та Гуняди-54%.

Як повідомив секретар ТВК №74 Володимир Кенийз, ні скарг ні складених актів від довірених кандидатів у Президенти осіб не надходило.

У Рахівському районі процес голосування проходить спокійно. На жодній із дільниць не зафіксовано фактів порушення виборчого законодавства. Правоохоронці, котрі працюють на всіх дільницях, ще не мали приводів для втручання. Жодної конфліктної ситуації станом на 15 годину не зареєстровано. За уточненими даними, загалом в Рахівському районі для забезпечення порядку на виборчих дільницях, залучено 90 міліціонерів.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також