Стан жінки, яку збили на тротуарі в Мукачеві стабільний, але на неї чекають операції

19
10

Як розповів Мukachevo.net перший заступник головного лікаря Мукачівської ЦРЛ Мирослав Гавришко наразі у потерпілої стан стабільний, вже ближче до середнього ступеня важкості.

За словами Мирослава Гавришко, жінці  планують зробити операцію на гомілку, а після стабілізації буде зроблена томографія тазу. За результатами обстеження буде видно чи будуть робити операцію і там.

Наразі, відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху"

Водію-мукачівцю 1975 року народження загрожує або штраф, або строк позбавлення волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Нагадаємо, водій "Мерседесу" їхав по вулиці Росвигівська з сторони Дзержинського, здійснюючи обгін вчтратив керування та виїхав на тротуар де збив молоду жінку.

Мukachevo.net

Коментарі

Ж(
Жесть ( ( (

Взяв взятку 5років тюрми, скалічив людині життя 2000штрафу!!!! Люди ви шо....чому на Закарпатті стільки дтп понакупують права і мерседеси а потом людей давлять і штраф платять жесть ( ( (

ДЛ
до людей

Марії терміново потрібна кров. Вона дуже багато втратила... Скликаємо всіх, хто може, прийти сьогодні до ЦРЛ та здати кров. Група значення не має. Але потібно хоча б пару людей з такою ж як в неї, група крові 3+.

N
Nata

Shtraf jomu - ze duzhe lehge pokarannja. Jak minimum zabraty prava do kinzja zhyttja i nehaj povnistju vse oplachuje zhinzi.

ВВ
Все в Божих руках!

Це просто ЖАХ! Нехай сплачує винуватець ДТП всі розходи на обстеження, операції, лікування, реабілітацію і т.д. Тільки суд зможе примусити його це зробити! Позбавити керувати транспортом - однозначно! Дуже шкода потерпілу!

Я
я

До колеги. Не травматолог а хірург-травматолог. А класний він на тілко на кілко в тебе набиті жеби. Да спеціаліст він суперовий,но на70% все залежить від твого фінансового становища. Нема грошей нема здоровя. В то правда. Якщо не розбираєшся в медицині то таз востановити практично неможливо. Якщо да то треба дуже много гроши, і років реабілітаціі,люди після таких операцій в основному лишаються інвалідами. Так як нарушається інервація і кровопостачання нижніх кінцівок і органів малоготащу, від забоів і гематом дуже страждають органи малого тазу,порушення функцій тазо стегнових суставів.

Я
я

То кума мого цімбора всі подробиці буду викладати тут.

ДК
До колеги

Вже тоді озвуч суми які гавришко бере за операціі

ДК
до Колега

... лем кілько то буде стояти гривень......

0
01

Ну заплатить ГАНДОН ШТОПАНИЙ 2000 грн штрафу і все.......... а жінка залишиться інвалідом на все життя.... ПІДАРАСА на місці треба булоб прибити...

К
Колега

Мирослав класний травматолог - він поставить ЇЇ на ноги! Удачі.

Читайте також