Станом на 31 липня Закарпаття виконало мобілізацію на 23% (ВІДЕО)

9
2

До 17 серпня триватимуть відправки мобілізованих закарпатців кожного вівторка та четверга з Мукачівського військкомату, на базі якого відкрили пункт збору.

19-тьох закарпатців мобілізованих за 6 хвилею відправили на навчання із Мукачівського військкомату у вівторок 4 серпня. Один автобус із трьома прикордонниками вирушив у Чоп, 16 мобілізованих із різних куточків області іншим автобусом попрямували у місто Рівне на 233-ий полігон.

На базі Мукачівського військкомату розгорнули збірний пункт, де військовозобовязані із області збираються, аби перевірити документи. Звідси їх  відправляють на навчання, яке триватиме до 30 днів. Далі залежно від фаху – розподіл за призначенням у відповідні військові частини.  Серед мобілізованих є і добровольці. Загалом за 6 хвилю їх частка  – близько 12% . Подібні відправки відбуваються з Мукачівського військкомату у межах 6 хвилі кожного вівторка та четверга і триватимуть до 17 серпня. Основні причини такого низького виконання плану з мобілізації -  люди розчарувалися у війні і не хочуть воювати, тому і ухиляються різними способами. Це визнають і самі військові.

Окрім того, не на користь і невелика зарплатня, а подекуди і затримки виплат військовослужбовцям, передає М-студіо.

Коментарі

Д
дебілізація

Бажаючих нема. Є примусово спіймані. Вони поїдуть туди на відстріл у якості мішеней. Сепарам невистачає мішеней, а наші військомати їх дуже кволо підвозять. Сала україні.

С
Странно

Ще є придурки що йдуть воювати за Пороха і Сєню?

Читайте також