Станом на сьогодні на блокпосту у Нижніх Воротах не стоїть жодна російська вантажівка (ФОТО)

1
10

Про це у спеціальному коментарі кореспонденту Mukachevo.net повідомив один з організаторів «ведмежої блокади» Тарас Деяк.

За словами активіста, у суботу близько дев’ятої години ранку була розвернута тільки одна вантажівка, а станом на сьогоднішній ранок жодної російської машини у Нижніх Воротах не стоїть.

-Сьогодні все спокійно, добре , мирно. Тітушки були в п’ятницю по обіді, приїхали два джипи, з них вийшли молодики, які підійшли до перевізників і сказали, що «порєшають» все. Однак, коли вони зрозуміли, що наверху їм не допоможуть, почали провокувати наших хлопців. Десь 80 людей до них підтягнулось. Ми намагались їм пояснити, що до перевізників не маємо жодних претензій, просто хочемо привернути увагу як української, так і російської влади до цієї проблеми.  Адже головний меседж нашої акції – або ведемо бізнес, або воюємо з Росією, треба вибрати ось одне, - зазначив Тарас Деяк.

Mukachevo.net

Коментарі

Е
Ечі

Майдаун - це точно діагноз.

ДО
до організаторів акції

Мужики,не слухайте нікого!!!Ви правильно робите!!!А то ГАВНО шо пише шо ви "Дибіли і Майдануті",забийте на них!!!тільки так ми прижмемо д то гівно під назвою "РАША"!!!!закрити їм доступ до Європи!!!!тільки МИ і тільки Так!!!!там водії далекобійники через 2 тижні перекриють садове кільце!!!!а тоді почнеться саме цікаве)))))

D
Deutschland

"меседж" то типирь крутое слово, од бикiв шо злiзли з гор. Iшли бо ви робити дись а не херньов страдати! Економiку поднимайте. I подумайте як ущерб Украинським перевозчикам покривати будете кить з вас спросять! А, я навiрно не подумав....ви же незнаете шо такое економика! Вам всё так подавай

V
valentin

украина закрила транзит росии! Россиа закрие Украини! Итог;росийскі фури поїидуть в обход украини! а Украински, Полетять в Казахстан???????????!!!!!!!

4
455

"меседж"... файне таке слово. Дуже українське. Шевченко би ся радував.

Д
Дальнобой

Тарас деяк з своею бригадою зовсiм з дуба рухнулi . Треба було не камiонщикiв блокувати,а самих росiйських перевiзникв. А теперь що роbити ви наварили кашу а ми простi люди маемо це все розхльобувати Тож сворачуйте своi речi i iдiть на киiв або в ато,а краще би за коммуналку би порiшали,бо хочете зовсiм людей угробити. Тоже дарма ви там стоите

Д7
До 77

Поміняй прокладку і випий валеріанки.

Т
толя

Україна тимчасово припиняє транзит вантажних автомобілів РФ .

К
костас

Гібридна блокада, відповідь кремлівським карликам, яких так ободнюють закарпатські ватники.

7
77

шо і було треба доказати!!! наломали дров чмирі майдануті й по пещерах попряталися а ми прості люди най розгрібаємо за ними лайно!!! що йсе вам було треба аби росія перекрила границю? добились свого майдануті? тепер й ті хто якось виживав на перевозках й тих лишили без роботи!!!

Читайте також