Старовинна листівка з вирубаними деревами в Закарпатських горах (ФОТО)

21
8

Цікаву та актуальну і на сьогодні світлину у своїй колекції зберігає краєзнавець Сергій Тішин.

Знімок зроблений у Карпатах у 1938 році. На ньому - віадук - тогочасне диво технологій, один із тунелів та гори.

Як зазначає власник старовинної листівки "Лисі гори, а ще кажуть, що ліси тепер вирубали". Як бачимо, така проблема існувала і багато років тому.

Нагадаємо, що Закарпаття потерпає від паводків.

З'явилась також інформація, що з незаконно вирубаного лісу робили стільці для IKEA

Коментарі

НН
но нє?

ця публікація-чергове підтвердження, що на сайті працюють ідіоти

ДД
До дурнів з редакції

Не було там вирубок , а є орні землі селян . До речі , тунелі і всю належну інфраструктуру зробили на ПОДКАРПАТСЬКІЙ РУСІ наші земляки РУСИНИ під керівництвом тодішніх європейських держав , в складі котрих і була наша АВТОНОМНА РЕСПУБЛІКА .

Т
Торчок

Мозґи у вас урубані,то ж треба боло додуматися такоє йолнути!Авфтор,ко ти?)))

П
Пеньок

Там де було поле там тепер корчі ростуть

ДЗ
Дійсно закрийте до сточортів цей сайт

Де пеньки????? Га? ДЕ ПЕНЬКИ????? Ви шо нас зовсім за лохів тримаєте. Це лише ваш президент "Янелох" в таке повірить. Продажний гімносайт трепачовокрапканет.

НР
Не Робіть з нас ідіо...

На фото -Керти -сінокоси і Пасовиська для худоби!!! Бо це біля села!!! Покажіть Теперішний Ліс-а не поле!!!! Та Всі у Шокови будеме!!!

М
Міхал

Хто їздив тив залізницьов знає що в тому місці коло віадука є село і на фото видно шо на тих пагорбах у людий городи, там дерева вирізали може ще років 500 назад у тому ниє нич странного, а типир мова йде про масову вирубку лісів у дрімучих Карпатах. Но Брехливоє.нет гне свою лінії значит оно в долі

Г
Гуцул

Не брешіть,не захищайте крадіїв,на фото поперше осінь і дерев не видно,по друге після катастрофи всесвітнього маштабу яку приховують від цілого світу все засипене землею,і трєтє Мукачево нет... де Пеньки від дерев на фото?)

Читайте також