Старший син Віктора Балоги Андрій одружився (ФОТО)

92
10

Про це розповів на своїй сторінці у Facebook народний депутат, додавши світлини з вінчання.

"Діди, бабки, родина і ми батьки дякуємо Богові, що сьогодні наші діти - син Андрій та невістка Едіта - створили нову українську сім'ю. Хочеться, щоб вони і всі люди на світі, були щасливі і здорові усе життя", - розповів Віктор Балога.

За інформацією Мукачево.net, весілля відбулося у Мукачеві: повінчалися Андрій та Едіта у місцевому греко-католицькому храмі, розписалися за містом, і святкували весілля у новозведеному закладі Eventum Hall.

Коментарі

Т
Тетяна

Дуже гарне весілля;)

І
Іван

Бажаю молодятам великого щастя та кохання !

V
viki

A Y MENIA Y PODRUGI TOGE DO4KA SAMYG VIWLA TEPER, A WO NADO BILA V MYKA4EVSKIX NOVINAX OB ETOM PISAT,? ndaaaaaaaa

Z
Zoltan

По всей вероятности невестка венгерка, фамилия венгерская, а имя больше распространена среди венгров, нежели среди славян. Это только так, между прочем, а вообщем: щастя им и здоровя!

ДП
до Простака

Нік відповідає автору 100-відсотково! Сім"я нардепа Балоги -це публічні люди, тому дуже приємна новина і для закарпатців, що старший син одружився.Сама церемонія вінчання не лише для сина нашого земляка, Балоги В.І.,а і для будь-якої родини це свята духовна церемонія, яка не ділить людей на білих і чорних.Україна поповнилася ще одною молодою сім"єю!Віват! Щастя молодим закоханим!

Г
Гiсть

Бомбове весiллячко) весела, крута i заводна компанiя)

Ф
Фотограф

:))) Смішшні. Віктор Іванович фоткає на Айпед. І тому стоїть навпроти всіх фоток шо ви никаєте :))) Подивіться шо є першоджерелом фотографій. Ви ж дивитесь власні фото В.І. Вітаю молодят, вітаю батьків молодят. Любіться і поважайтеся!

П
Політолог

Балоги публічні люди (політики) тому людей цікавить, як вони живуть. Так чому батько не прийшов на вінчання сина?Може хто знає,а то Жалива таке понаписував.

Я
я

не зря соби зал постройив,се тот шо був завидним женихом?а наречена хто?шо з себе представляе?

К
Кум

Все було дуже класно!

Читайте також