Стартовий пакет: як вибрати найвигідніший і найекономніший варіант

38
0

Сучасні смартфони радують своїми яскравими екранами й продуктивними процесорами, та для комфортного спілкування важливе значення має все ж вибір мобільного оператора й стартового пакета. Компанії пропонують безліч різних тарифів, тому завжди можна знайти відповідний варіант.

Головне – визначитися, для чого саме вам потрібен телефон і скільки ви готові сплатити як за пакет, так і за надані послуги.

Оператор важливий


Щоб правильно підібрати оператора, проаналізуйте свій список контактів. Найкраще рішення – під’єднатися до оператора, послугами якого вже користуються ваші рідні й друзі.

Якщо в телефонній книзі переважають абоненти Київстару, має сенс вибрати один із тарифів цієї компанії. Дзвінки всередині мережі після активації умов тарифного плану тут не тарифікуються, тому ви спілкуватиметеся з абонентами Київстар практично безплатно.

Під час вибору оператора зверніть увагу ще на кілька важливих моментів:

  • широту покриття мобільної мережі, особливо якщо ви живете далеко від мегаполісів або міст;
  • покриття 3G і 4G мобільного інтернету;
  • вартість спілкування в роумінгу;
  • варіанти поповнення рахунка тощо.

Вибирайте раціонально

Оператор пропонує різні тарифні плани за вартістю й функціоналом. Ви можете вибрати контрактну основу або ж користуватися послугами за передоплатою, перераховуючи певну суму щомісяця.

Якщо вам поки складно визначитися, де придбати стартовий пакет, рекомендуємо звернути увагу на пропозиції від Київстару. Вартість пакета й щомісячна сума платежу тут залежать від кількості послуг, що надаються (безліміт на всі або певну кількість хвилин / мегабайт), а якість зв'язку завжди на рівні. Для абонентів регулярно оновлюється перелік послуг та розважальних і корисних фішок, наприклад: вигідні умови користування додатками "Доктор Онлайн", "Київстар ТБ" тощо.

Ваша мета

Поміркуйте, для чого вам потрібен стартовий пакет. Основні опції:

  • дзвінки всередині мережі й на номери інших операторів;
  • кількість SMS;
  • інтернет-серфінг і доступ до соціальних мереж;
  • телебачення та інтернет для домашнього використання.

Київстар пропонує різні тарифи з цікавими наборами послуг для різноманітних категорій абонентів. Студент або школяр завжди оцінить безлімітний обсяг 3G або 4G-інтернету, а корпоративний клієнт – безкоштовне спілкування в мережі й велику кількість безплатних хвилин на номери інших операторів.

Для тих, хто жадає завжди бути на зв'язку з батьками, сподобається контрактний тариф "Дзвінки для батьків". За договором абонентська плата становить 60 грн на місяць, а вартість дзвінків понад пакетні хвилини всередині країни й на стаціонарні телефони – 60 копійок на хвилину. Тільки перейти на такий тариф можуть абоненти компанії у віці від 60 років, що користуються послугами Київстару понад 3 місяці.

Абонентам, які вибирають передоплату, буде цікавий пакет "Розваги без кордонів". За 175 грн на місяць вони отримують 6 000 Мб інтернету, безліміт всередині мережі та безкоштовне спілкування в месенджерах і соцмережах. Для дзвінків всередині України й за кордон пропонуються 60 пакетних хвилин.

Як бачимо, Київстар може запропонувати своїм теперішнім і майбутнім клієнтам велике розмаїття тарифних планів і стартових пакетів. Вибирайте відповідний тариф й оцініть особисто високу якість послуг, що надаються.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також