Стартувало тестування - 2009

6
0

Сьогодні майбутні абітурієнти проходили тестування з історії України

Сьогодні, 6 травня, розпочалося зовнішнє незалежне оцінювання знань 2009 року. Майбутні абітурієнти проходили тестування з історії України.

 Як повідомив начальник управління освіти та науки облдержадміністрації Михайло Мотильчак, тести з історії України  закарпатці складали у 21 пункті. Загалом до участі у тестуванні зареєструвалися 4684 осіб.

 Тестування розпочалося одночасно у всіх пунктах об 11-ій ранку. Тести з історії України  складалися з 70 завдань, які охоплюють всі періоди історії нашої країни. На виконання тесту учасникам було відведено 150 хвилин.

 Цьогоріч майже не змінилися умови проведення тестування: для допуску у пункт тестування кожен учасник повинен мати при собі паспорт або свідоцтво про народження і довідку з учбового закладу з фотографією, ручки гелеві або кулькові з пастою чорного кольору.

 Як повідомили в управлінні освіти та науки облдержадміністрації, зареєстровані громадські спостерігачі контролювали дотримання правил проведення зовнішнього тестування як з боку учасників тестування, так і з боку інструкторів та організаторів. Станом на 5 травня в області було зареєстровано 58 спостерігачів від громадських організацій та засобів масової інформації. На кожному пункті чергували лікар та міліціонер. 

Наступне тестування відбудеться 8 травня з біології. Загалом цього року буде проведено тестування з 11 предметів, повідомили в управлінні інформації та зв’язків із громадськістю облдержадміністрації.

Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також