Ставки на настільний теніс

27
0

Настільний теніс - цікавий вид спорту для беттінга, особливо в режимі Live. Краще ставити на сети, а не результат усього спортивного змагання, щоб не пролетіти з одиночної або комбінованої ставкою.

На сайті українського БК ставку на настільний теніс можна зробити в будь-який зручний час у прематч, якщо перейти в розділ Майбутні матчі, але настільний теніс все-таки більше підходить для ставок в Live-режимі. Паріматч, як один з популярних букмекерів в країні, як і багато інших БК, пропонує робити ставки на настільний теніс тільки після проходження процедури реєстрації та верифікації, поповнення рахунку.

Реєстрація потрібна не тільки букмекерській конторі, з якої новий користувач планує битися об заклад, а й майбутнього Беттери. Оскільки в разі виникнення будь-яких труднощів з внесенням ставки, виведенням коштів з рахунку, новий користувач завжди може звернутися в службу підтримки Паріматч, і отримати якісний фідбек в режимі 24/7.

Робити ставки на настільним теніс можна з ПК, мобільного телефону або планшета. Реєструючись через ПК або телефон, можна отримати додаткові бонуси у вигляді фрібета або грошової винагороди, що залежить від умов акційної пропозиції. Паріматч пропонує своїм користувач фрібет за перший депозит в розмірі 100 UAH, що, погодьтеся, пристойна сума, щоб почати свою подорож в світі беттінга.

Зверніть увагу, що перед ставкою потрібно почитати новини. Ви зможете стежити за своїми командами на перевірених сайтах з новинами. Ось, наприклад, нещодавно опублікували новину про те, що ФНТУ РАЗОМ З SPORT INTEGRITY TEAM СТВОРИЛИ КОМІТЕТ ЕТИКИ І ЧЕСНОЇ ІГРИ. Вам це обов'язково допоможе в майбутньому.

Особливості ставок на настільний теніс

Новачки, які планують зробити свою першу ставку на настільний теніс, можуть скористатися порадами досвідчених Беттери, щоб перше парі, укладену з букмекерською конторою, принесло виграш.

Ставити на фаворита, який стане аутсайдером. Спочатку тенісист може демонструвати вражаючі результати, в першій парі сетів, але потім різко зісковзне і не набере потрібну кількість очок, щоб стати переможцем. Ставки робити в режимі Live, що дійсно важливо для настільного тенісу.

Можна ставити на тотал, але не на тотал матчу, а ТБ або ТМ. Радять все ж брати ТБ, і збільшувати її розмір у кожної з сетів, поки користувач не отримає перемогу. Таку тактику можна використовувати і до ТМ. Застосовуючи стратегію ставок ТМ або ТБ, все ж потрібно трохи "підкачатися" в беттінг, щоб визначитися з індивідуальною стратегією гри.

Ставка на парне / непарне підійде для дійсно напруженої гри. Беттери за краще ставити на парне кількість очок, оскільки така ставка частіше заходить, ніж не парне. Якщо в першому сеті ставка не зіграла, можна поставити в другому і третьому, поки не закінчиться гра.


Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також