Степан Гіга-молодший відсвяткував розкішне весілля в Мукачеві (ФОТО)

2869 64

Син народного артиста України Степана Гіги одружився на ужгородській дівчині Жанні.

Не зважаючи на те, що сім’я Гіга проживає на Івано-Франківщині, родом вони з Закарпаття. Відтак, весілля Гіги-молодшого вирішили відсвяткувати також тут.

Розкішне весілля відбулось у суботу, 24 жовтня. Обвінчались молодята в Ужгородському кафедральному соборі, а саме свято провели в Мукачеві, в ресторані «Eventum Hall».

Мukachevo.net

Коментарі

В
Василь

Вже той малий Гіга,доженихався що не живуть з жінкою. Нянькою ще неотдав довги за свадьбу,а вони уже не живуть. Ха-ха. Тай співом не дуже заробляуть,як співауть,так і заробляуть!!! Малий Гіга тепер в Америці на стройці арбає,а показує фотки ніби на концертах. Наших людей усюди повно і там го стріли,артиста сильного!!!!!!!!!!

А
Анжела

У нашому селі був празник 12 липня і зноу ти Гіги впхалися співати... Кулько можна тут горлати одно то саме. Люди хочуть когось другого послухати а не тилько іх.... Тому Гігі кить тяжко співати,то най на співать. Був мокрий як щур аж гидко було глядить на нього...

В
Валентина

А чому цей фраєрочка не йде захищати батьківщину. Там хлопці наші гинуть,а ВОНО хизується,що піська виросла!!!!!

И
Ирина

Смотрю повтор передачи "меняю жинку". Вы знаете.восхищаюсь Надеждой. Женщина с большой буквы!!!!! Вот только бы мужа ей поменять!!!!

Л
Лида

Сколько чести какомуто пидаренышу!!!! Ну была свадьба,ну хотел повыпендриваться,если нечем так хоть этим!!!! Я в АУТЕ от тих наших певунчиков. Ничего собой не представляют,вот и стараются всех удивить хоть кокой херней..

І
Інна

Не розумію,для чого виносити на показ своє весілля людям,які не знають тебе і ти ііх. Це хизування,говорить тільки про комплекс неповноцінності людини. Невже ці Гіги,думали,що здивують когось своїм весіллям,яке відбулося в якомусь циганському Мукачеві. І чому там,на Франківськ не вистачило грошенят? Публіка там циганська якась,а пафосу немірено. І хто такий Гіга??? Напевно співає на весіллях,таких як в нього було і не більше, бо з його зовнішнім виглядом,,дальше не піде. ЦИГАНИ, одним словом!!!!

М
Михал

Шо нянько шо синок,шукають де би пригітися біля грошей. Старий гіга був нищий поки не знайшов собі багачку,троха го прибрала та купила машину тай почав з себе той гіга багача гнути,хоч з нього такий багач як з гімна куля. Так і синок дивився як би дівчину з грошиками знайти. Бо голі і босі самі. Той пішов той гіга з родини алкоголиків, нянько пив,сестра алкоголічка... Сміття а не родина а представляють шось з себе тільки не знам шо.

О
Олександр

Семья убогих людей....как морально так и духовно

Ц
Цімбор

Попробовав Гіга молодую жону-богачку та й вернувся до старої. Думау що нема у него уже того здоров'я аби молодій дати то що вона хоче. А стара ляже та буде лежати коло нього і нічого не хотіти з него.

Ж
Жана

Удкіль у того Гіги тилько пафоса. З родини алкоголікив і жебракив. Трохи вбравси в піря біля тоі багачки тай пре з себе не вість кого. А биком бив биком зостанеться. Кидаться од одной жони до другой як то сміття!!!!

В
Віра

Люди, що Ви так бридко поводиьтеся, заспокійтеся і просто живіть своїм життям, а не поливаєте какою чужеб.

Г
Гость

Кто такой гига,что за событие? Певчишко местного разлива. Первый раз увидела на фото и охерела. Да с такой рожей ,усами, и брюхом только на вокзале мелочь сшибать..

ШХ
Шерлок Холмс

піздец, всьо

А
Анжела

То зибрались дві родини варти одна одну. Гидкий гига з свою жоною,шо у франциі хлопів ублажала,а шо юлька-торгашка,видом староі жирноі проститутки. Зліпили до купи своіх отприсків і зробили "собитіє"" з того сильне.тай фотки викладають. Хвалять самі себе. Бики-биками. І не у франківскому живут вони уси а у Ужгороді. Та королевна шо гига жив з нею у франкивскому,уже давно копнула його у гузицю.

Л
Люда

Гіга то є старий Альфонс і малого навчив ним бути. Шукав дівчину з маєтками. Старого яГігу жона з франківська копнула у жопу1,то він вернувся до тоі що лишив колись.так і молодого копне та дівчина,як розкусить який то трутень і Альфонс.

L
lelik

Шикарне весілля ))) Так от, моє весілля було ще 25 липня в тому ж ресторані і організовували його ті ж організатори. Крім того, вони використали частину моїх ідей і декорацій.

С
Співак

А ви ніяк не можете заспокоїтися,вам ще потрібна слава,піар.Всі вже давно зрозуміли,що позитивні коментарі пише Гіга і його сімя під різними іменами.Нікому ви не цікаві,ні в Франківську,ні в Закарпатті.

Г
Гість

Нема тут нічого розкішного. Звичайне весілля. У нас на Закарпатті святкують набагато шикарніше і не зірки. Такі вже ми люди, що у нас повинно бути все найкраще. А тут багато галасу даремно.

Ю
Юрченку

Сам ти лох!!!ПРАВДА ОЧІ КОПЛЕ!!!

Г
Гість

Весілля було дуже витончене,все було зроблено з смаком.Наречена прекрасний янгол,наречений не зводив з неї очей,свідки вели себе дуже достойно.Програма,декорації,стіл,все було ідеально.ГостІ теж були дуже всі гарні,все було просто СУПЕР!!!

Х
Хтось

Молодят вітаю) З чого ви взяли ,що це весілля дороге і шикарне??пишете ,таке якби син міліонера женився!!все було красиве !але не робіть з обичного весілля шось мега круте !!нічого особливого!і грошей вкладено по мінімуму!!роздуваєте з простого весілля шось нереальне!!але то не так !!таке весілля було 2 тижні назад ,такіж декорації ,все те саме !!і в тієї ж організації весіль!!

Д
Доброзичливий

Люди добрі,як Вам не ганьба,обливаете брудом всіх навколо показуете свою злість,Ви думаете молодятам приемно читати це!!! Давайте краще привітаемо прекрасну молоду пару з початком нової сторінки в їхньому житті. Дорогі молодята,я прошу у ВАС пробачення за ці ганебні коментарі.Хай такі нелюди ніколи не зустрічаються на Вашому шляху.Тільки добро,щастя , радість і велике Ваше кохання будуть завжди з Вами НА МНОГІЇ І БЛАГІЇ ЛІТА!!!

С
Справедливий

Для тячивця (з малої букви, бо про тебе малої думки(а взагалі твоя думка мало кого цікавить, хіба що тебе)): Що тебе заділо за живе мій комент. А для Олі респект, хороші слова, а головне правдиві.

Т
тячивець

тьоья нам ніколи нам треба скоріше обгадити одне одного а депутати що сказати є бажання і всіх заселити на космічний корабель і за межі галактики вислати аби не мішали народові жити красти бабло ділити ми і без них знаємо

Т.
Тьотя .

Світлана у вас які таланти ,що ви так обсуждаєте ?Він самородок і я не по наслишці знаю де він виступає з концертами .А міняю жінку то шоу понятно !Я бачу з вами нема нема що говорити ненависть і злость аж пре .Чому ви депутатів бездарних не обсираєте ,шо вони зробили ?Загнали людей в глухий кут уже.

Т
тячивець

віка ви дурепа на якого милого ти залізєш у ці розборки на форумі спорять не чи вони гарні чи які а про доцільність всякою дурнею засмічувати інтернет справедливому ти чоловіче який бамбук курищ яких батьків треба поміняти на кого на того укоханого борова народний артист бо хтось не знає як раніше давали ті звання

V
Vika

Да, люди ви ничого соби, як завжи зависть и зависть, яка ризниця хто и що просто будь те людяниши и любить один одного, а Гига вин спивак, хто його любить хай любить а хто ни хай не показуе це на весь свит бо ваши дити вчаться вид вас, наше поколиння бере приклад вид нас, то просто вчить их прекрасному. Красиви наречени и пишне весилля, чи ви думаете що вси ви кращи чим вин чи його симя, не важливо, докажить, як казав Ющенко не словом а дилом. Lol люди будь те добриши будете дити довше.

О
оля

люди, яка у вас страшна злоба, зивисть, ненависть.з вашими характерами, ви скоро заробите собі інсульт або інфаркт. ви лем чекаєте на кого би улляти порцію жовчі.Good luck...

С
Свитлана

Для Тьотя. Не розумію про що спір,Гіга не артист і безхребетне створіння. Краще почитайте,що написано в коментарях до передачі Міняю Жінку в ютубі! Там думка не закарпатців,а всієї України! А ви,краще навчіться грамотно писати,таке враження ,що всі мізки пішли в волосся

ЮЮ
Юрко Юрченко

Маріанна Юріївна-ти лох,і вся твоя файта-лох і гіга-лох.Йди краще продай голос на другий тур виборів,хоть якась з тебе польза буде)

П
Патріот

Дожилося Мукачево Нет що вже пише про весілля дітей співаків( не дуже і талановитих). Ви ще напишіть яку собачку чи кота купив Гіги син. З такими статтями скоро перестануть ваш інтернет сайт читати. Задумайтесь.

Ч
Читач2

Правильно написав Читач,ці зажрані рила не мають куди витрачати гроші!Скільки гіга разів був з концертом в АТО?Скільки передав допомоги на передову?НУЛЬ!Все що уміє,то тільки за гроші співати.Хотіли піар-получили ненависть,ось такий пір під час чуми!

Т.
Тьотя .

До вас звертаюся світлано ,не поливайте брудом таких людей ,яких не знаєте .Він досить заробляє на своїх концертах ,і за кордоном виступає і дітям помагає в нього ще дочкає .А ви що хочите щоб він з дворнічкою жив ? Кожен вибирає до себе ,я тоже бачиа ту передачу .

Ч
читач

не варто було таку "шикарну новину" свальбу отприска Гіги піддавати такій рекламі.Звичайно Мукачево.нет уже за такі новини гроші дере великі. А кіть чесно українці на межі виживання, а цим доморощеним багатіям людські проблеми до гузиці.Най би ішли десь на осторова та там най шикують, а не пір під час чуми.

С
Справедливий

Така Ваша ментальність. Обісрати всіх хто наполегливо працює і заробляє гроші, щоб його сімї жилось добре. А хто пише образливі коменти, той лінивий урод, який нічого робити не хоче, а хоче, щоб йому такі ж батьки попались, яким для своєї дитини жодних грошей не шкода.

МЮ
Маріанна Юріївна

Такі коментарії, як пише янко, антон і т.п.- це закарпатська шушара з малої букви.Це моральні уроди в яких занижена самооцінка.Поливаючи брудом Юлю(це прекрасна жінка),Степана Гігу(талановитого співака) і ще когось,виглядають лохами,які не вміють навіть грамотно писати і соромлять всю нашу закарпатську файту на форумах!!!

FT
FUCK THE EU

клоун пропиарилссся!

С
Свитлана

Дивіться всі запис передачі "Міняю жінку" за 02.05.2013(7сезон 7 серія),я тільки що знайшла,початок інтригуючий,навіть не уявляла що Гіга живе за чужий рахунок))))))

Ю
ЮЩЕНКО

фотки навірно на калькулятор фотькали....а сайт вообще волшебний...у мене дітина пятоклашка ліпше зредактує тай оформить...

МЮ
Маріанні Юріївній

Ви напевно хворі на голову,хто тут народний самородок,старий пердун Гіга-го?То самий настоящий альфонс,який живе у багатої жінки в Івано-Франківську,яка його повністю забезпечує! Підтвердженням моїх слів є відзнята передача "Міняю жінку" де головну участь приймав цей "самородок",отож знайдіть запис програми і побачите який він підлобузник і марнотрат ЧУЖИХ грошей!!!

МЮ
Маріанна Юріївна

Я завжди дивуюся нишим закарпатським людям нічого не похвалять.Своїх народних самородків обливаєте брудом.Прекрасний народний артист України одружив свого талоновитого сина на прекрасній дівчині.Це чудова подія для Закарпаття.Невже наша українська народна культура така бідна,що народний діяч не може собі дозволити відсвяткувати весілля своєму єдиному сину!!!

Е
еее

це є заслужений артист України, тому і пишуть. буде хтось із вас заслуженим ( артистом, танцюристом, спортсменом.... ) то будуть і про вас писати. а ще тому що деб він не жив, не соромиться того що він із ЗАКАРПАТТЯ. і свадьбу сина саме тут на рідній йому землі рішив від святкувати. старайтеся робити добрі справи і про вас будуть писати.

S
sola

А під статтею про балогу молодшого нічого не можна написати все чистять - лиш МОЛОДЕЦЬ залишили! Де наша свобода слова!!!

НН
Нчи не шарите то реклама Балогового «Eventum Hall»

:-)

Т
Тьотя

Чого ви пристали ,до Гіги він співк і він чесно заробляє свої гроші ,а де йому святкувати то йоого справа .Ви до наших чесниї депутатів претензії майте ? Лиш би звиздіти .

ДА
До антона

Вони почьку продали щоб свадьбу зробити :) Дуже кумедна статя,не знаю до чого і для чого вона тут,хтось напевно хоче слави і популярності,старий лумпі Гага хоче піару може хоть так на його згадають

ГК
Гепа Кернес

Слава богу, що я не москаль.

Я
Янко

Бачу,що то донька торгашки Юлі по кличці "Храма нога вставний глаз".Юлько,обдери їх до нитки,так як ти знаєш,гроші от них позич,кредити на них возьми

В
вуйко

Пишете хоть шо!Тоже мені подія,а вот у мене вчора корова народиля телятко,треба би про це статтю написати! І фотки маву)

А
антон

Зробили "Подію Року",Ныко-2 женився на донці Ныкого-3.На свядкування весіля напевно кредит взяли.Нехай воєнком зверне увагу адже ця супер-мега-гіга популярна зірка призивного віку

МН
Мед-вино не пив і по бороді не текло...

Дуже актуальна тема на даний час. Гіга молодший одружився! Судячи з викладених фото - всі ситі, щасливі, настрій піднесений. Ще б пак! Нам би їх проблеми, або їм наші... Перше фото вражає - Гіга обіймає двох красунь, білявка, здається, має фату, а дивиться молодий на шатенку ліворуч;)) Ну це так, жарт! Щастя молодим, їх дітям жити в мирній країні і не знати горя!

В
Василь

Чому бы Гігі-старшому не закатати шикарну свадьбу свому смолашови-дітвакови, грошів є доста. У страні не у каждого криза, комусь война, а комусь мати родна.

М
Мукачiвський

До 26.10.2015 11:01 Уткiть тубi знати БIМБОВЕ ко такый Гiга Степан кiть ты воняку не из Закарпаття!!!! Нашi усi знавуть го!!!! До Читача А ты чуму туй кутинь грiеш,иди заробляй порохови,и трусьцi долляри!!!!

?
???

А чому не пишете на сайті які вони кончені що таку свальбу у кризу роблять,коли у людей ніщо їсти!шось про кеменяша дочку так могли писати-чим ці ліпші???

Ч
Читачеві

В тому ато самі наркомани та алкоголіки,як поприїжають звідти то починають ТУЙ понти ганяти!напються та дебоширять із словами Я АТОШНИК І МЕНІ ПО..й!!!!

ДЧ
До читача

Хлопці безбожно бухають там,а потім пяні вбивають невинних дітей.Віддають життя за кого?За владу,яка все робить для того щоб знищити країну.

М
мда

Судя по всему, ЗНАВЕЦЬ точно был в АТО. И за Сталина и Ленина тоже воевал. Геноцид прошел зря, если он остался...

З
знавець

Читач, ти сам був в АТО? Всіх посилати на війну за парашенка тупо и безглуздо! За сталіна і леніна теж повоювали. Чи тобі кортить повернутися в той геноцид? А кить тобі чешеться повоювати - то пиздуй і воюй, сомаре!

*
*

А в мого КУМА було вчора День народження ,Чому пропустили ,не пишете?

Ч
Читач

Чому? У тебе є совість таке питати? Хлопці віддають там своє життя і здоровя, аби такі як Гіга під час війни тут жирували в теплі, затишку і безпеці. Треба боло і сього смолаша в АТО!

Д.
до .

ГігаБайт! Шо не ясно?! ;))))

1
123

А чому мають допомагати хлопцям з АТО? Хай їм допомагає уряд,президент, ті хто їх туди відправляє.

.
.

А хто це? Гіга?

Ч
Читач

Краще би хлопцям з АТО допомогли...

Читайте також