Степан Сікора: Кордон для чоловіків призивного віку на Закарпатті "рішається" за грубі гроші

16
0

Тема, яку ніхто не хоче піднімати під час війни - це те, що за хабар можна вирішити будь-яке питання.

Війна війною, а заробляння державних чиновників ніхто не відміняв. Тим паче, що "риба сама пливе в сіті". Сотні, а може і тисячі чоловіків-військовозобов'язаних виїхали за кордон попри заборону під час воєнного стану.

Як наводить у своєму дописі журналіст Степан Сікора, українські мажори, багатії готові були платити і платили по 10-15-20 тисяч доларів за те, щоб покинути територію України через Закарпаття разом зі своїми дружинами і дітьми. І таких фактів безліч, але ніхто, повторимося, не хоче піднімати галас під час війни. Про моральність таких вчинків з боку молодих, здорових чоловіків - Бог їм суддя, їм з цим жити до кінця життя.

А от хабарі, які отримують конкретні особи - це вже питання відповідальності та вчинення дій проти національних інтересів держави. При тому, як зазначає Степан Сікора, що у схемі задіяно все керівництво області - вони працюють у "звичному" режимі. Війна не привід зупиняти "роботу".

Так само безліч питань є до процесу завезення гуманітарних вантажів: не поодинокими є вже факти, коли під виглядом "гуманітарки" завозять банальну контрабанду одягу чи "мороженої риби" та інших продуктів та товарів.

Скоріш за все, всі ці випадки фіксуються правоохоронцями з різних служб і їм буде надана оцінка після перемоги у війні над російським ворогом.


Слідкуйте за нами у Facebook та Instagram.

Також підписуйтесь на наш Telegram та Youtube.

Дізнайся першим!



Коментарі

Ще немає коментарів, будьте першим!

Читайте також