Столичний суд відмовив Ващуку, який хотів повернутися у крісло ректора УжНУ

12
5

Про це інформує з посиланням на офіційне рішення Шевченківського районного суду Києва відділ зв’язків з громадськістю УжНУ.

Розглянувши у відкритому судовому засіданні справу за позовом Ф.Г.Ващука до Міністерства освіти і науки України про поновлення його на роботі, суд ухвалив рішення відмовити йому у задоволенні позову до МОН України за участі Ужгородського національного університету про скасування наказу, визнання контракту діючим, поновлення на роботі та зобов’язання вчинити дії щодо нарахування та виплати сум при звільненні та виплати середнього заробітку за час затримки розрахунку при звільненні, - йдеться у рішенні.

Додаємо скан-копію.

Mukachevo.net

Коментарі

НТ
на тему

Ну і шо шо програв суд, ше у переді інші суди. А де ви чесних ректорів у Закарпатті віділи? Колись так, це було давно і були ректори насправді керівники досвідчені, господарники. А типиря хто? Така ректорка МДК як Щербанка із своюй мамашою, які звикли усе купувати, продавати, здавати, ушито рішають у міністерстві за великі гроші, любі питання, головне кадрові, бюджетні, шкурні.а ще зама собі має партноменклатурщика із ОДА Гоблика, якйи за піврока захистив куплену докторську дисертацію, яку буде дома пак читати вмісто біблії. Сей бізнес-трест МДУ пора прикрити і не робити ганьби на світ, аше за свої гроші, насилу зібрані поїхали у Німеччину у Дармштадт заключати невідомо який договор про сотруднічество в галузі психології, які лобіює ректорка, шо уділяє що там робила її лаборантка із кафедри, хіба ташки їй неосила як лакей. Айбо вона забула що німц перед тим як заключати договір перевіряють рейтинг і характеристику любого вишу країни, там прощупають усе до йоти.Або ректорка як танк іде

В
Віталькові

погоджуюс на всі 100%! Які інвестори будуть заключати договори про співпрацю? коли міська влад побудувала свою політику на суцільній брехні і обмані мукачівців.Мало того, мер Аедрій не думає, що всі дописи в інтернеті читають аналітики, експерти у всьому світі і тепер не важко у гуглі набрати імя чиєсь, де посиплеться уся потрібна інформація, яка цікавить когось. Тому молодий мер своє реноме уже і так підмочив своїми діями із більшістю єцівського депутатського корпусу, то любиий поважаючий себе інвестор задумається приїджати на такі сумнівні бізнес-форуми для подлаьшої співпраці

В
Вітальку

Це дуже "чесний" керівник, він даже не вміє платити, а тільки брати бабло. Цікаво, що він пише у деклараціях.

R
rem

Цей ненажера вже всіх достав своїми судами. Краще б уже заспокоївся - бабла у нього і так немислимо - нехай займається реальним бізнесом.

В
віталька

Ну а він шо думав, " НЕ можна просто взяти і написати позов про поновлення - треба ще й ЗАПЛАТИТИ "судді"".

Читайте також