Стойка про зустріч з Ланьом в Мукачеві: у мене стріляв снайпер з даху

17
12

Про це заявив лідер 1-го Закарпатського батальйону Добровольчого українського корпусу (ДУК) «Правий сектор» у інтерв'ю Громадському телебаченню в зоні АТО.

За словами Романа Стойки, вони з побратимами перебували в комплексі Антарес 7-10 хвилин.

- Нам запропонували каву, обшукали. Тільки ми перезнайомилися у кабінеті Ланя, як почулися постріли, і мені по рації передали про втрати з обох боків, - розповів Роман Стойка.

- Ми з Артуром (Керімовим - заступник Романа Стойки) почали рухатися на вулицю. Коли ми вийшли, то я побачив вже, що якийсь невідомий мені чоловік лежав на землі, в нього з голови текла кров. Потім я побачив розбите скло на наших автомобілях. В той час вже була стрілянина, я толком не міг зрозуміти, що відбувається, бо це все зайняло 2-3 хвилини. В мене стріляв снайпер з даху, то точно, оскільки я компетентний в таких питаннях, - наголосив Роман Стойка.

Він не сказав точно, скільки саме було бійців Правого Сектору на зустрічі, до 20 чоловік, і за його словами близько 100 озброєних людей нардепа Михайла Ланя.

Більше інформації у повній версії інтерв'ю Роман Стойка переповів усі подробиці стрілянини в Мукачеві 11 липня та як після неї з бійцями ПС опинився в АТО (ВІДЕО)

Mukachevo.net

Коментарі

И
Иван

Уже известно, что Блюк встречался с Москалём. То о чём они договорились известно только им обоим, но после этой встречи говорят, брать мзду за провоз контрабанды на границе стали в разы больше. Вот вам и новая власть в которая научилась пиариться перед телекамерами, а на самом деле ни чем не отличается от бандитов Януковича. Давайте спросим у них сколько открыто уголовных дел против вооруженных бандитов Блюка после Мукачевских событий или кто понёс ответственность за нарколабораторию? Правый сектор если и нарушил закон, то он в настоящее время на передовой своими жизнями защищает Украину и их можно понять и простить, а "Йовбаки" и вооруженная до зубов охрана Блюка, что они сейчас делают? Обеспечивают охрану наркотрафика и контроль контрабанды? Пусть Москаль расскажет Закарпатцам, который наверняка всё это знает.А также пусть расскажет сколько новых рабочих мест он обеспечил для людей и что он хорошего делает для простых тружеников Закарпатья что бы им хоть немного стало жить легче.

О
Очевидесь

"Правду каже командир ПС, якби прийшло їх цілий бат 350 чол., то там би була жопа!!!" Це там де 17 людоєдів які доіли усю область а решта ПС ідейні? то прійшло би стільки ж правосеків - бо рішали і "педалили" там тільки 17 чол. Решта на майдан возила одяг і харчі. Лише ці 17 "вершки знімали з бізу" і були перевертнями (хто ех МВС, хто СБУ, хто полаженєц)

О
Очевидесь

Скільки можна відбілювати той ПС? Який снайпер? Пресували малого Варцабу бо не давав бажаних 100к. Прийшли рішати до Ланя.

Е
Еко

Як можна вірити правосекам, коли їх окремі лідери не є українцями, а Береза взагалі громадянин Ізраїлю. Це ще ті "націоналісти", з-за яких ллється слов"янська кров.

БГ
баба Галя рпава на 100 процентів

Істинна правда, іде перерозподіл контробандних потоків, щоб потом мож було за пару сотень голоси на виборах купляти. Все як при Янковичу. Браво владі.

БГ
Баба Галя

Насправді ніхто їх не ловив, знали від самого початку, де вони, і дали піти, бо так було вирішено. І на Донбас їх заслали від гріха подалі, ще й непоганий піар, люди скажуть правильно, хай краще воюють там. Нацгвардію ж нагнали для показухи, бо пішов переполох на всю країну, треба було щось робити, показати, що влада контролює ситуацію. Може прості нацгвардійці і вірили, шо когось ловлять, но на ділі це була вистава. Контрабанда була і буде, врешті-решт усе зводиться тільки до того, хто на ній сидить.

В
ветеран

Це ще раз підтверджує, що мусора із своїма жирними задницями, окрім брати хабарі і займатися контрабандою більше нічого незнають!!!Правду каже командир ПС, якби прийшло їх цілий бат 350 чол., то там би була жопа!!!

В
Вуйна

Найбо тоті "побратими-ушльопки" йшли субі у хащу наводити порядки меже медвідями, а не у вариші.

Ю
Юля

Обгадились наши спецслужбы, целой дивизией 10 человек не смогли поймать. А если бы действительно теракт, так как тогда надеяться на нашу милицию, сбу и прочих?! Прав парень во многом, мог за границу уехать, да и пострадавших у них больше, а ведь у них опыт воевать уже был, следовательно, если бы хотели, то намного больше бы положили милиционеров. И ещё... Сыновья наших милицейских чинов, наших чиновников не воюют на Донбассе, уже это о многом говорит, а ПС на Донбассе. И ещё прав он, что операция была спланирована давно, нашу милицию на вызов час ждать надо, то солярки нет, то наручники не могут найти, то водила на "кавель" пошёл, а тут за 10 минут такую бурную деятельность развернули...

В
Вуйко

Шараичаприсоли генралом мііціі це правда?

Г
ГАК

ЧТО ТО СНАЙПЕР КАКОЙТО Х...)))))) НЕ КУДА НЕ ПОПАЛ, МОЖЕТ ТО ЙОВБАК С РЫБАЛКИ ВОЗВРАЩАЛСЯ?

П
ПроРок

20 чол. від сотні снайберів головорізів втекли з оточення з допомогою димшашки....не перебор?

Читайте також