Страшне ДТП на Львівщині: 5 людей загинуло на місці (ФОТО)

41
3

За кермом однієї з вантажівок був закарпатець.

22 січня о 21.35 год. на км 551+14м міжнародної автомобільної дороги державного значення М-06 Київ-Чоп біля села Зубра Пустомитівського району водій автомобіля «Шкода Суперб», 50-річний житель села Зубра, рухаючись у напрямку до міста Чоп, виконуючи маневр обгону та грубо порушуючи правила обгону, скоїв ДТП.

Зокрема, водій легкового автомобіля, виїхавши на зустрічну смугу руху для здійснення обгону вантажного автомобіля «ДАФ», яким керував 40-річний житель Хмельницького, побачив наближення іншої вантажівки «МАН» під керуванням 35-річного жителя села Тересва Тячівського району Закарпатської області.

Намагаючись уникнути зіткнення із фурою «МАН», водій «Шкоди» надто близько наблизився до вантажівки «ДАФ», яку обганяв. Однак, легковик вдарився у задні колеса вантажного автомобіля «ДАФ», після чого його відкинуло на іншу вантажівку «МАН», яка рухалася по зустрічній смузі руху.

Унаслідок зіткнення з двома вантажними автомобілями, водій та четверо пасажирів легкового автомобіля загинули на місці.

Зокрема, серед пасажирів: 21-річний та 15-річний жителі села Зубра, а також 14-річна та 16-річна жительки міста Львова.

 У водія вантажівки «МАН» - тілесні ушкодження у вигляді закритої черепно-мозкової травми, тупої травми живота. Чоловіка госпіталізовано у лікарню швидкої медичної допомоги міста Львова.

Варто зауважити, що з початку 2011 року на Львівщині сталося 66 дорожньо-транспортних пригод, у яких 10 осіб загинуло та 74 – отримали тілесні ушкодження.

Коментарі

B
Bолодимир

Я також був знайомий з родиною загиблих дівчат.Співчуваю близьким та родичам.

О
Олег

они были ммои знакомые....

C
crisscross

ПДД писаны кровью. Шофера не жалко.

Читайте також