Загинуло троє людей: у Будапешті на мосту Арпада сталася смертельна ДТП (ВІДЕО)

1390

У середу пізно ввечері на мосту Арпада в центрі Будапешта зіткнулися три автомобілі. За даними поліції, в результаті аварії загинуло троє людей, ще четверо отримали поранення.

«3 липня 2024 року близько 22:00 на узбіччі мосту Арпада у напрямку з Пешта до Буди водій, рухаючись проти руху, розтрощив кілька автомобілів», - повідомили у поліції.

Чоловік з кермом таксі спочатку зіткнувся з Hyundai сірого кольору. Під час першої ДТП було завдано матеріальних збитків, чоловік з місця події поїхав. Рухаючись у бік Пешта, чоловік зіткнувся ще з двома автомобілями: сірим Suzuki та іншим таксі.

43-річний винуватець аварії загинув на місці події. Крім того, загинули водій Suzuki (34-річний чоловік) та його пасажирка (32-річна жінка). В іншому таксі постраждали четверо людей, яких швидка допомога доставила до лікарні.

Пізніше стало відомо, що серед загиблих співробітники громадської організації "Асоціація Ракоці", яка займається допомогує закордонним угорцям, в тому числі на Закарпатті.

Асоціація попрощалася з Монікою Селецкі та Ервіном Бойко у своїй заяві.

За попередньою інформацією, винуватець ДТП Б. Роланд проживав один і, судячи з його сторінки в соцмережах, не гребував вечірками, любив рибалити і вів дещо розпусний спосіб життя, зокрема вживав наркотики. Часто змінював роботу, працював за кордоном, останнім часом працював у закладі громадського харчування на озері Балатон.

У день трагедії його вже затримувала поліція, адже чоловік перебував у стані наркотичного сп'яніння. У нього також знайшли невелику кількість заборонених речовин. Але після оформлення протоколу його випустили. У той же вечір Роланд Б. викрав машину таксі та влаштував на ній смертельне ДТП.  

«На мій погляд, якби цей чоловік вижив у ДТП, йому загрожувало б від 5 до 15 років позбавлення волі за зберігання наркотиків, насильницьке заволодіння транспортним засобом та спричинення смертельної ДТП», - розповів Золтан Борбель, адвокат з питань дорожнього руху в інтерв'ю виданню Index.

Майже рівно рік на тому ж місці сталася інша трагедія – першого липня 2023 року, після опівночі. Тоді водій на швидкості наїхав на велосипедиста, який рухався по велодоріжці на мосту Арпада. Чоловік загинув на місці аварії.


Коментарі

Читайте також