Стрілянина на весіллі у Берегові: підозрюваний випустив 2 кулі після сутички

16
9

Слідчі Нацполіції готують клопотання про обрання запобіжного заходу одному із учасників стрілянини на весіллі у Берегові.

Про це Mukachevo.net офіційно підтвердили у ГУ Національної поліції в Закарпатській області. 

Правооохоронцями було відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 ККУ, а саме - хуліганство, вчинене із застосуванням вогнепальної або холодної зброї чи іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень.

На місці злочину правоохоронці вилучили вогнепальну зброю, 2 гільзи та 1 пулю. Проводяться слідчі дії.  

Вночі на Великдень у Берегові сталася стрілянина на весіллі, один з учасникі якої потрапив до реанімації. 

Коментарі

Б
Берегівський

Правду каже мельниченко

ММ
Майор Мельниченко

І де місцеві паатріоти, громадські аактивісти, експерти у всіх питаннях, та інший місцевий бомонд, який завжди горою за правду і до кінця? Ви ж мешкаєте у цьому місті, ви чудово знаєте цього суб'єкта і рід його діяльності, так само ви чудово обізнані з традиціями очільників всієї місцевої правоохоронної та судової системи... В конкретному випадку вас всіх мають за бидло та показово ґвалтують інкримінуючи громадянину Р., хуліганку за вчинення злочину, мінімум, передбаченого ст. 121 ККУ. Дякувати, що не перевели на самооборону! Вас такі суб'єкти скоро розпочнуть відстрілювати, як в заповіднику, адже ви самі дозволяєте це робити з собою.

2
2

Гат Все Тiп-топ!

Н
Норбі

Увидите! Дадуть условно і прийдуть перебачатися до нього. Ми не хотіли, робота така перебач!

8
888

сумніваюсь, що сяде. Гроші має, тай одкупиться. тим блільше, не перший раз чинить стрілянину

ДН
До номи

З'їжджають на хуліганку, бо за ст.296 кара: від 3 до 7 років. Тому фактично буде три роки, а ще "дуже добра характеристика" і т.і. то менше меншого, у підсумку - не виключено умовне покарання. А ось ст.121 "Умисне тяжке тілесне ушкодження" - це те, що скорше за все й відбулось відповідно до опису подій. Так от санкція цієї статті: ВІД 7 ДО 10 РОКІВ. Але чомусь мова йде не про 121, а про 296 статтю. Чому? Здогадайтесь сами. А ще - читайте КК, і не треба бути великим юристом, щоб все зрозуміти. Стаття 121. Умисне тяжке тілесне ушкодження 1. Умисне тяжке тілесне ушкодження, тобто умисне тілесне ушкодження, небезпечне для життя в момент заподіяння, чи таке, що спричинило втрату будь-якого органу або його функцій, психічну хворобу або інший розлад здоров'я, поєднаний зі стійкою втратою працездатності не менш як на одну третину, або переривання вагітності чи непоправне знівечення обличчя, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

Х
Х-мен

І як завжди- прокуратура та слідчі зароблять гроші а бандит буде гуляти далі!

Н
Номи

хуліганство? це так назвивають тепер збройний напад і практично вбивство?

Б
Берегово

Дякуємо редакції що тримаєте розслідування злочину на контролі. Не дайте злочинцю "зам'яти" цю подію!

Читайте також