Стрілянина під Мукачевом: невідомі вистрілили в дорожників та втекли

14
54

Інцидент трапився сьогодні, 5 грудня, близько 19:55, у селі Верхній Коропець Мукачівського району.

У поліції Закарпаття розповідають, що під час конфлікту між невідомими на 3 автівках та працівниками дорожньої служби, невідомі здійснили постріли у бік дорожників та втекли.

Одне з авто, на яких їхали зловмисники, залишили на місці події.

Наразі поліцейські ввели план «Сирена» та докладають зусиль для затримання зловмисників.

Більше деталей очікуйте згодом.

Коментарі

Y
Yu

То налога п....с

Д
Дітвак

Прийшло досовських 3 машини і не могли подстрілити не 1-го дорожніка?) Ще й лопатов по лобовому дістали)

І
Ім'я

Да ви вже ді*тали з своєю євромою, то не так як там, сьо не так, враження наче європа то просто рай якиїсь в якому херувіми одні літають, а не живуть такі ж люди як і всюди серед яких тож досить велика концентрація д*лб*й*бів, як і всюди.

М
Михайло

Яке прекрасне місто, а які коментатори, яка мова, культура! Одразу видно, розумні, порядні люди тут живуть. Справжнісінька Європа. Тож не дивно як гармонійно вписуються в цей колорит події, описані тут

М
Мукачево

Кілько дорожників побили,,

ДМ
До Михаил

Передай Наполеону здоров! Він в 23 палаті.

М
Михаил

Я руский потриот.Маю маменьку по распредилению прислали в закарпатие учить тупых аборигенов дружбе народов.В берегово она подружилась с мальчонкой ромом и на свет появилса я Михаил но своего отца я не видел.Мама гаварила шо он па заданию нелегально работает в лагере ромов и учит их дружбе народов.А я борюся на сайте с бендеровцами за дружбу народов.Досвиданнья миня зовет медсестра на процэдуры.

М
Михаил

https://www.youtube.com/watch?v=eDPVeU-taoo Радиоперехват офицеров ВСУ потерявших тело полковника СБУ

М
Михаил

https://ok.ru/video/1894124753179 Радиоперехват офицеров ВСУ потерявших тело полковника СБУ

М
Михаил

Украинско-бандеровская власть это управление кучки криминальных подонков толпой клинических идиотов

М
Михаил

Власть это управление кучки подонков толпой идиотов

М
Михаил

https://www.besogon.tv/mikhalkov/175-anneksiya-pravdy.html

Я
Ярику

Ну ну если полиции дать право люди со стволами так и будут ездить и никто их досматривать не будет, а пересичным надо будет тюбик вазелина с собой возить вместе с запаской. Потому что проще давить очередняр(опять живые деньги же), а бородачи с волыной денег не дадут, если с утра не в духе и вовсе шмальнут а потом их на суде отмажут - чем милицишта лучше дорожника?

ДО
До останнього

Тот хрин що збив дорожника великий чоловік при баблови і робить дале, нич йому не буде, бо бабло перемагає любу проблему.

Д
дааааа

херої встпновлені, а дале? Виясниться, шо папіря на своли є, а дорожники їх спровокували, мало того смолавим відром погрожували. Інтересно, а шо з тим хреном шо насмирть збив дорожника?

Ч
Чак

Вже все те бидло що причетне до стрілянини встановлено. В райвідділі вже в п'ятницю працювали з колишнім мусором Петьовкою (він шістка ну "бородачів"). Приїхали технарі та "витягли" всю інформацію по контактам з його мобільного телефону. Так що НЕ ПАРТЕСЬ і не пишіть тут всяку hУЙНЮ та домисли тупорилі, які свідчать про відсутність у вас інтелекту (та ви й таке слово мабуть не знаєте). ХХерої ВЖЕ встановлені.

М
Месний

Шо за мода пішла в городі!? Всі би всіх обсцикували, обощували, і т. д. Культури і поваги один до одного нема!!!

ДЯ
До Ярослава

Дорожники декілька разів визивали на ті скриньки поліцію, але формально у них документи є, а вже як ділять гроші зібрані то нико не знає, понятно, що задарь не ходять та ще і організаторів треба непогано кормити, але все це на іх совісті, дорожники тут не причому, просто добросовісно бидлу роблять дорогу ( копають основу до 2 м в глибину) на відміну від своіх конкурентів ТБЦ, які окружну Мукачева зробили досить похабно, подивимось на стан доріг через 2-3 роки.

ДС
Дітино се Мукачево

Туй лем так вопроси знавуть рішати. Дай ми пушку та я тих дорожнику обсикаву

Я
ярослав

а шо скриньок уже не є ?

О
Олег

Видіть ми ся шо дорожники шось тим казали шо ходять з тими скриньками допомогу дітьом хворим просили у пропці... Та то ті хворі діти яким ті лохи гроші збирали прийшли обяснити дорожникам )))))))

В
вик

мукачево нет!!!ГАНЬБА вам та вашому сайту!!!ви подивіться що ви пропускаєте які коментарі яку ворожнечу,може задумаєтесь чи варто такі неадекватні коментарі виставляти?чи у вас редактор якиїсь неадекват?

Т
Той

Шо бандюки недоношені ссите у центр прийти білим дньом лем яхиком робити привикли

ДТ
До Той 22:30

Чуєш уй*б*у дурний кіть тя имлю та обсикаю ти єб*ло ху*с*с гал*м*й

ЧС
Чуєш се Мукачево дітинко

Я знаву Пітя, Тайсона, Белого, Пашкуляка. Дораз позвоню та тя обсикавуть. Они файно стовуть у городі Так приблизно говорили із дорожниками

М
Млолдци

Каждого дорожника стриляти

Т
Трактор

Перекрити дорогу треба на бульдозерови никуда убежать недати

1
1

В пермському краі росєйскої педерації симейна пара 7 літ займалася канибалізмом.Слідством доведено що на протязі цего часу они зіли більше 50 жертв. За СРСР такого не було.

НР
Няньо Рема

Дердь . Гавно ти сопливе ,як ти можеш знати що було за союзу .Ти ще тільки в яйцях пищав ,сопляку.

Д
Дєрдь

Якщо чесно, при радянській владі було багато проблем, але настільки проблем не було. Була стабільність і впевненість у завтрішньому дні. Якщо раз у рік хтось десь стрілянув, то це вважалося занадто мрачною подією. А нині стріляють кожен день.

ДВ
До воїна

Шо хочеш застрілитися?

Д1
до 19:35

Тобі уроде лем єдно очко у копони.то твоя “цінность”.Бо ти там справлений і утті уліз.ти мершо,мутанте,ошибка природи.

Т
Той

Чого не прийдете в центр города та я вам дам по((осати свого пістолета ло##ари а не бандюки

В
Воїн

Дядькам з пістолями - на кожну гайку надеться болт. Приглядаю до покупки АК-47.

ДВ
До водій

Ями,на тій дорозі,такі були що іхали по дві години,і машини невстигали ремонтувати.а коли почекати пів години і навіть годину,щоб потім іздити по нормальній дорозі,але ні--- всяка бидота пхається ,і ій не подобвється ... Бидло,і все...

1
1

Такого бардаку при СРСР явно не було. У мене в очку завжди була бутилка совєцкого шампанського. А зараз очко мені рвут цигани.

1
1

Такого бардака при СРСР явно не було. Доскакалися, майдауни.

М
месний

пробийте беху на 2550 номера

В
Влад

Неуспели врубить дипломатию , слова сэкономили пули потратили

ЧА
Чуєш але

Я знаву Пітя і Льошу а ти кого знаєш? Але подойду до них та будеме дашо рішати

Д
дааааа

боло бо смішно,кіби не так сумно....Ломика ся напудили, чи відра смолавого? Інтересно, кіби з боку стояли селфіки, попішалися би? Я про копів.

Ц
Центровський

Доси ви лем отсоси на смітниках!

ДВ
до Водій

то шо їм надоїло стояти в пробках,не дає їм право стріляти по людях,того шо вони ніхто в цьому світі просто БАРИГИ КОН,,ЧЕНІ,і очкуни бо дорожники би їм точно дали ПИ,,ДИ,за те і лиши машину бо настоящі СИКУН,,И

ТС
Тот самий

Такоє лиш в комедіях мож увідіти щоб були «бандити» такі тупі що шофер сів у машину пасажиром і забули за свою машину.

А
Алекс

Нам европа не нужна.Мы сами себе евпропа.А прежде чем говорить вот уних там так и так посмотрите на себя со стороны.Вы все безвольные трусы часть этго бардака.

В
ВОдій

А може просто надіїло людям стояти в пробках по 1 годину, бо той кусок дороги уже роблять більше ніж пів року, в європі уже б 100 км автобану зробили, а не той дибілізм шо наші роблять, ті хто їздить в сторону іршави той пойме!

Д
Дежі

Це логічний наслідок подій 2014 р.

Я
Ярік

Коли вже поліція буде мати право зупиняти всіх подряд без причини і побзерати мало у багажники , бардачки, іт.д. оби каждий із нас мали страх 50 грам упити а вать скорость перевищити вать полосу пересічи Бо сі тіпа крутелики от безнаказаності уже їм кришу рве. А всежтаки почти всім ся хоче жити спокійно як у Європі

Г
Говнюки

Долбодятли)))

Ю
Юра

То напевно ті 30 качків які незмогли з сокирами загасити 3 дітваків Білого.

Д
Доси

Центровськи могли лиш по..сати Досовським до крови))

Р
Рем

Машини були на євробляхах ,нє?

М
Мікі

Се Мукачево. Центровські набили Досовських, Підгорянські обсикали Черьомушки. І так по очіріді

П
Полі

Надоїла ся махновщина, стрільба ,розборки

Читайте також